Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. április 4.

Rászoruló gyermekeken segít a Sugarbird

Adott egy - a tervek szerint nemsokára a város egyik legizgalmasabb lokációjának számító - nyitás előtt álló nagyvárosi találkozóhely, körülbelül egy tucatnyi közismert személyiség és egy közös cél: mosolyt csalni a rászoruló gyermekek arcára. Ez volt a KIOSK Alapozóban tartott sajtóesemény dióhéjban.

"Mutasd a városod"

Április 3. Ez ugyanis a dátum, amellyel kezdetét vette az a május 30-ig tartó kampány, amelynek során minden Sugarbird arc és tervező - jónéhány ismert személyiséget maga mellé állítva -  népszerűsíti szülővárosát az erre az alkalomra tervezett egyedi, limitált számú pólóban.

A Sugarbird követői számára már nem titok, hogy a márka minden évben piacra dob valamilyen magyar vonatkozású kollekciót (nemrégiben például a "Talpra Magyar" kollekcióhoz készítettek több történelmi ihletettségű darabot), ezalkalommal pedig úgy gondolták, a magyar városok is megérdemlik azt a mennyiségű reflektorfényt, mint ami a nagy európai fővárosokra és egyéb híres turistacélpontokra irányul. A kollekcióban megtalálható Budapest mellett - a teljesség igénye nélkül - például Kecskemét, Kapuvár, Újkígyós, Nagykanizsa és Debrecen is.

A kampányhoz - amelynek teljes bevételét rászoruló gyermekek kézzel fogható, vagyis ruhaneműkben mérhető megsegítésére fordítják - olyan nevek csatlakoztak, mint Vujity Tvrtko, Papp Gergő, Kárász Róbert, Dukai Regina, Cserpes Laura, Rákóczi Ferenc, Debreczeni Zita, Judy, Andor Éva, Kondákor Zsófi, Gazdag Tibor, Nagy Adrienn, Zimány Linda és Varga Viktor.

A Sugarbird csapata 2013. április 3-tól május 30-ig várja országosan azoknak a Gyermek Otthonoknak a jelentkezését, akik igénylik a gyermekruha támogatást! (A jelentkezéseket az alábbi címre várják:Incefi Lili, +36-30-502-3236, lili@limecreative.hu)

Forrás: Twist Communication


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»