Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. május 8.

F&F SUMMER 2013

Élvezd a nyarat az F&F fürdőruháival, melyet a Victoria’s Secret modellje mutat be! Az F&F új nyári kollekciójának kampányában igazi sztárok szerepelnek: Amy Hixson és Jon K.

Az F&F fantasztikus új kollekcióval jelentkezik, így nem meglepő, hogy az idei kampányban igazi szupersztárokkal dolgoznak együtt. Jon K. a Tom Ford kampányról híres, míg a bájos Amy Hixson már a Victoria’s Secret fehérnemű márka arca is volt. A kampány igazán szexi divatfotóit és videóit Miami csodás partjainál készítették.

Jon K. jelenleg a legáhítottabb férfimodell a világon, leginkább az eddigi hét igen érzéki Tom Ford kampánynak köszönhetően. Mostanában rendszeresen a legelőkelőbb helyen szerepel a legszebb és a legjobban öltözött férfiak listáján. Dolgozott már az Armaninak és Karl Lagerfeldnek is. Csak hogy pár listát említsünk, az év férfija volt a spanyol és a német GQ magazin és a Glamour Magazin listáján, a mexikói Marie Claire a legjobban ötözött férfinak választotta. A spanyol Elle pedig az év nemzetközi férfi modelljének választotta. Amy Hixson topmodell sem új  a divatvilágban. Sikeres Diesel kampány van mögötte, de az még fontosabb, hogy már többször is volt az arca a világ leghíresebb fehérnemű márkájának, a Victoria’s Secretnek.

Az F&F egy nemzetközi kampányban dolgozik a modellekkel, melyben remekül sikerült új kollekcióját mutatja be. Ez az együttműködés egy új korszak kezdete is lehet a már most is dinamikus és divatos márka életében. Az új kollekciót a legújabb kifutói trendek ihlették, és megfizethető áron kínálják sikkes és stílusos darabokat.

Nézd meg a videót itt! 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»