Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. május 30.

KREA diploma kiállítás 2013

 Diplomamunkáit mutatja be a KREA Kortárs Művészeti Iskola, a kiállítás megnyitója 2013. május 31-én lesz. A KREA Kortárs Művészeti Iskola tervezőgrafikus, webdesigner és enteriőrtervező szakos hallgatóinak diplomamunkáit valamint a végzős fotósok és tervezőoperátorok alkotásait bemutató kiállítás június 1-től látogatható az intézményben. 


Az idén diplomázó enteriőrtervező szakos hallgatók feladata a KREA iskola és a hozzá kapcsolódó Alkotó Műhely belsőépítészeti kialakítása volt. Egy olyan XXI. századi kortárs oktatási létesítmény belsőépítészeti karakterének megfogalmazása, mely az iskola szellemisége, illetve az intézményben munkálkodó csapat fő tevékenységei (például tértervezés, forma és tárgytervezés, márkaépítés, grafikai arculattervezés, fotó- és divattervezés, kézműves technikák stb.) és művészeti ügynöksége mellett a felnövekvő generáció nevelésére egyfajta mozgalmi tevékenységgel egészül ki. A környezetért, kulturális időtöltésért, egészséges életmódért, felnövekvő nemzedékért úgy munkálkodik, hogy az általa létrehozott designkoncepciókon és produktumokon keresztül, az urbánus környezetben élő emberek számára lehetővé tegyen egy komplex kulturális rekreációt, amely által környezettudatosabb  életteret teremthetnek és új minőségű életformát alakíthatnak majd ki.


A KREA iskola diplomázó tervezőgrafikusai és végzős tervezőoperátorai elsősorban budapesti események, vállalkozások arculatát tervezték újra.  A KREA tantermeiben kiállításra kerül a Budapest Sightseeing, a Fővárosi Csatornázási Művek, az Art Market és a budapesti biciklikölcsönző rendszer grafikai arculata. Izgalmas megoldások születtek a Cserpes Sajtműhely és a Fornetti csomagolásaira, valamint az új nemzedékre gondolva is készültek alkotások, a Lázár Ervin meséi alapján tervezett társasjáték valamint egy környezettudatos munkafüzet remélhetőleg a kicsik tetszését is elnyeri majd.

A KREA iskola diploma kiállításán a fotó szakos hallgatók kétéves képzését lezáró vizsgamunka, az úgynevezett vizsgaremek is látható lesz. E képsorozat részeként több divat- és reklámfotó is kiállításra kerül.

 A diploma kiállítás zártkörű megnyitóját követően 2013. június 1-én, majd 2012. június 3-tól június 20-ig a nagyközönség által is szabadon látogatható lesz a tárlat. Ezután egy válogatott anyag átkerül a margitszigeti Holdudvar galériába, ahol 2013. július 15-28 között lesz megtekinthető.

A KREA iskola 2013-ban diplomázó hallgatói:

Tervezőgrafika szak: Bölecz Lilla, Hudák Mariann, Karácsonyi Anna, Kovács Nóra, Medgyesfalvi Máté, Mitasz Dávid Tamás, Nyári Eszter, Pap Dániel, Radványi Marianna, Rubik Ágnes, Szikra Emese Nóra, Todorovits Márti, Tóth Patrícia, Zleovszki Zsolt

Tervezőoperátor szak záróvizsga: Varga Viktor

Webdesign szak: Tóth Gabriella Rita, Varga Ádám
Enteriőrtervező szak: Fügedi Hanna Eszter, Hitka András, Makkai Krisztián, Nagy Eszter, Sarnyai Hella, Szabó Andrea, Szabó Eszter, Szombathy Lívia, Zlinszky Krisztina
Fotó szak záróvizsga: Dévai Ákos Zvezdan, Dobos Barbara, Erdős Áron, Fecher Ágnes, Házi Péter, Hrabovszki Péter, Kilácsková Viktória, Simon Eszter, Szabó Éva, Szőke Anita

FashionTime

Fotó: KREA


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»