Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. július 15.

Megvetted, nem hordtad, meguntad? Add el!

5 + 1 ok, amiért érdemes garázsvásárokra járni!

A garázsvásárok trendje hirtelen terjedt el Budapesten, még első meglepetésünkből sem ocsúdtunk fel, máris azon kapjuk magunkat, hogy elkezdtünk szervezni egyet…

Az amerikai minta 1-2 éve érkezett az országba, legalábbis ennyi ideje van Budapesten több vásár péntek esténként, mint házibuli. Ha elég szemfülesek vagyunk, szinte minden nap találhatunk olyat, amire érdemes elmenni.

A divatos pesti garázs- vagy inkább lakásvásárok lényege, hogy néhány ruhaőrült barátnő összeáll, és kipakolják összes megunt, de használható állapotú ruháikat egy lakásban kialakított vásártérbe. Ide várják a vásárlóközönséget, akik fillérekért kaparinthatják meg az akár vadonatúj, sosem hordott vagy alig használt kincseket.

Összeszedtük, hogy miért érdemes garázsvásárokról öltözködni:

  • Mivel garázsvásárt rendezni nem „ciki”, sőt kifejezetten „cool” dolognak számít a fővárosban, így sokszor még valódi designercuccokat is szerezhetsz, hiszen az árusok maguk is igényes vásárlók.
  • Az árukészlet a legtöbb esetben messze túlszárnyalja még a jobb turkálók színvonalát is, az árak viszont alatta maradnak a megszokott használtruha-kereskedésekének.
  • Viszolyogsz a használt ruhák megvételétől, mert nem tudhatod, ki viselte őket előtted? A garázsvásáron találkozhatsz a ruha gazdájával, még azt is megkérdezheted tőle, hogy miért nem szerette hordani az adott darabot.
  • A legtöbb ilyen eseményen szuper a hangulat, a házigazdák ingyen étellel, itallal kínálják a vásárlósereget, még akár hasznos ismeretségekre is szert tehetsz.
  • Nem esel abba a hibába, hogy hirtelen felindulásból megveszel valamit, amire nincs is szükséged, mert nem néznek ki, ha végigpróbálod akár a teljes készletet, van időd válogatni, a többiek pedig őszintén megmondják Neked, hogy előnyös-e az a szoknya…
  • + 1 – Ha mégis olyat veszel, amiből később kibánod magad, add el a következő vásáron, amit már te rendezel!

Találtunk is egy ígéretesnek tűnő lakásvásárt a hétvégére, ráadásul a szokásosnál is olcsóbban kínálják a holmikat, mivel épp nyári leárazást tartanak! Katt ide! Ha ráértek, lessétek meg, és mondjátok el nekünk is, milyen volt!

 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»