Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. augusztus 31. 

Megérkeztek a Maybelline őszi újdonságai

Meleg, őszi árnyalatok, könnyed felvitel, tartós hatás: a Maybelline őszét szeretni fogod! 

A Bródy House-ban tartotta őszi sajtótájékoztatóját a Maybelline, ahol Larion Oscar kamaszos lelkesedéssel mesélt a világ egyik legmeghatározóbb divateseményéről, a New York Fashion Weekről, ahol - és most figyelj - ELSŐ MAGYAR SZAKEMBERKÉNT vehetett részt. Tudod, mit jelent ez? Azt, hogy a világ minden tájáról válogattak be sminkeseket Donna Karan bemutatójára, ahol a rendszer a következőképpen működik: minden modellnek saját sminkese és saját fodrásza, valamint stylistja van. Tehát, ha felvonul 50 modell, az plusz 50 sminkes, fodrász, stylist. Semmit nem bíznak a véletlenre, semmiben nem engedik meg a hibázás lehetőségét. Hidd el, erre szükség is van, hiszen a fotósok fegyvere aztán igazi fegyverré is tud válni, ha a sajtóban megjelennek az apró részletekre is zoomoló fotók. Szóval Oscarunk ebben a professzionális gépezetben volt egy apró, de fontos, és magyar gyöngyszem, amihez - bár ott is megtettük - ezúton is tiszta szívből gratulálunk! WE LOVE OSCAR! :)

Valóban érdekes volt első kézből hallani információkat a divatvilág hovatovábbjáról, a NYFW-ről, ahogy most mi is elsőkézből tájékoztatunk Benneteket a Maybelline újdonságairól: 


Volum’Express BIG EYES

A Volum’Express BIG EYES egy fantasztikus szempillaspirál, ami 360 fokban emeli ki a pillákat. A felső kefe maximálisan dúsítja és megemeli a szempillákat, az alsó mikro kefe pedig megragadja a legkisebb szempillákat is. Az eredmény: 2x nagyobbnak tűnő szemek.

Big Eyes Luminous Brown

A Big Eyes Luminous Brown szemhéjpúder paletta négy színt tartalmaz, meleg és hűvösebb őszi árnyalatokat. A halványabb színeket tedd a mozgó szemhéjra, a sötétebbeket satírozd az alsó szempillasorra vékonyan. A szemhéjpúder paletta közepén található high lightert tedd a szemzugba és egy keveset a szemöldökcsontra.

Master Shape szemöldökcseruza

A szemöldök formázásra használd a Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzát, amelynek egyik vége ceruza, a másik egy finom kis kefe. 

 

 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»