Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2013. szeptember 9.

Két üzletnyi skandináv divat az Arena Plazában

Akár szeretnénk, akár nem, előbb-utóbb elér minket a hideg. Hogy felkészültebben várjuk a zordabb hónapokat, a téli divat szakértői elhozzák nekünk termékkínálatukat. Sapka, sál, kabát; letisztult, kifinomult design, minőségi anyagok, kiváló minőség: a Helly Hansen és a Napapijri segítségével gondoskodik az Arena Plaza arról, hogy télen is trendik lehessünk - fázás nélkül.

A Helly Hansen szeptember elején nyitotta meg üzletét a bevásárlóközpontban. Profiknak kifejlesztett és tervezett ruhái, kabátjai és aláöltözetei magabiztosságot adnak viselőiknek hegyen, völgyben és sík terepen egyaránt, így az amatőrök is rögtön szakértőkké válhatnak, amint a szabadalmazott fejlesztésű LIFA-termékcsalád valamelyik darabjába, vagy a H2Flow technológiával készült ruhákba bújnak. 

A Napapijri is szeptemberre időzítette a boltnyitását - a nyitóeseményen magunk is megtekinthettük, mit ért a márka a kifinomult utcai stílus alatt: a finn eredetű névvel rendelkező, olasz Napapijri minden egyes ruhadarabján tapasztalható a praktikumra való törekvés, a részletgazdag kidolgozás, a minőségi anyagok, minták kavalkádja, az outfitekből áradó frissesség.

Divatbemutatóra nem is volt szükség, hogy "gyakorlati alkalmazásban" is lássuk a ruhákat - a rendezvényre érkező celebek, köztük Hien, Epres Panni, Benedek Tibor és Szabó Győző is Napapijri cuccokat viseltek.

Mi még élvezzük kicsit az őszi napfényt, de jó tudni, hogy ha hidegebbre fordul az idő,  hol tudunk felszerelkezni a skandináv divatdarabokkal! 

FashionTime

Fotók: Arena Plaza


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»