Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. december 9.

Minden cseppje aranyat ér

A karácsony közeledtével hirtelen olyan termékek iránt is elkezdünk érdeklődni, amit év közben nem feltétlenül vásárolunk túl gyakran. Így van ez például a parfümökkel is.

A különböző márkák egymás között versengenek a vásárlók kegyeiért, folyamatos a licitálás, hogy vajon ki tudja kedvezőbb áron, szebb csomagolásban eladni a termékét. Nagyon szép gesztus, és tökéletes ajándék lehet, ha szeretteinket egy üvegbe zárt illatkompozícióval lepjük meg. Azonban veszélyes vizekre is evez, aki ilyen ajándék mellett teszi le a voksát, hiszen ha nem ismerjük, vagy nem vagyunk biztosak az illető ízlésében a parfümök terén, vagy nem vagyunk tisztában az illatanyagokkal és az összetevőkkel, nagyon könnyen melléfoghatunk, és az ajándékkal éppen ellentétes hatást váltunk ki, mint amit eredetileg szerettünk volna.

Azért, hogy ha esetleg ti is hasonló karácsonyi meglepetésben gondolkodtok, bemutatunk nektek egy luxus parfüméria családot, amivel garantáltan nem foghattok mellé, nem számít, hogy anyukátokat, a nagymamátokat, vagy esetleg a legjobb barátnőtöket szeretnétek meglepni vele.

Ez az új illat, a Puredistance Black, egy letisztult és elegáns illat, ami viselőjét úgy öleli át, hogy mindeközben suttogva engedi szabadon az elegancia és az érzékiség illatjegyeit. Megalkotója Antoine Lie parfümőr, az illat hazája pedig Párizs. Az összetevőit a fekete elegancia homálya fedi, mivel a Black az ismeretlen, titokzatos szépség őrzője.

A Black-kel együtt a Puredistance Master Perfume széria immáron öt tagra bővült, és az eddig meglévő négy szépség, a PUREDISTANCE I. - M - ANTONIA és az OPARDU mellett a BLACK is megérdemli a világ legdrágább luxusparfümjének címét.

A Puredistance illatait a Le Parfum Croisette parfümériában meg is kóstolhatjátok, és ha most vásároltok 60 vagy 100 ml-es kiszerelést, egy gyönyörű bőrtokot is kaptok ajándékba! Érdekesség még, hogy a Puredistance Crystal Column a Swarovski cég által kifejlesztett, a gyári múzeum VIP termében megtalálható, 750 grammos kristályból metszett gyönyörű parfümtartó, 24 karátos arany vagy nemesacél bevonatú záródással, benne a kontinens legdrágább parfümjeivel.

Ezen kívül, minden Crystal Column Masterpiece egyedileg számozott certificate-tal rendelkezik, bevésve az oszlopon és kupakban, az autentikus gyűjtők örömére. Az illatok a mai orrnak hihetetlen, 25% és 32% töménységű szuperparfümök, amelyekből egyetlen csepp elég a varázslathoz.

  • 17,5 ml Parfum Spray - 49.000.- Ft
  • 60 ml Parfum Spray - 85.000.- Ft
  • 100 ml Parfum Spray - 147.000.- Ft
  • 17,5 ml Parfum Spray in Crystal and Steel Coloum- 466.000.- Ft
  • 17,5 ml Parfum Spray in Crystal and Gold Coloum616.000.- Ft

Reméljük, sikerült kedvet kapnotok a parfümvásárláshoz!

Perei Dóra


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»