Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. január 12.

SJP 1. saját cipőkollekciója

Sarah Jessica Parker már az év elején egy óriási meglepetéssel lep meg minket: első saját cipőkollekciójának darabjait végre megcsodálhatjuk.

A mesés darabok George Malkemus-szal, a Manolo Blahnik vezérigazgatójával kötött partnerség által jöhettek létre.

Diana

Elsőként a Diana névre hallgató alkotás debütált, amely kísértetiesen nagy hasonlóságot mutat a sorozatban látott Mary Jane Manolo Blahnik darabbal, a városi mítosznak hitt cipőalkotással. Bár lehet, hogy nem tudatosan, de ezt a darabot bizony a sorozat ihlette! Ha kíváncsiak vagytok erre a jelenetre, akkor itt nézhetitek meg.

Azóta már Pola, Silvia és számos más cipőcsoda is bemutatkozott a nagyközönség számára. Nektek elnyerték tetszéseteket a Parker kisasszony által megálmodott darabok?

A kollekció darabjait február 28-tól a Nordstrom onlineshopól szerezhetjük be. A történet további érdekessége, hogy a Nordstrom anélkül bólintott rá a szerződésre, hogy megnézte volna a terveket, tehát Sarah Jessica Parker ízlésében nagyon megbíznak. Persze a Szex és New Yorkban viselt darabokra emlékezve nem is csodálkozunk ezen.

„Tény, hogy néha nehéz egy szingli nő cipőjében járni. Ezért is van néha szükségünk különleges cipőkre, hogy egy kicsit megkönnyítsük a lépteinket.”

SJP nemcsak az egyedülállók, hanem minden nő számára megkönnyíti az életet, melyért ugyan borsos árat kér, de lássuk be: nem akármikről beszélünk, hanem CIPŐKRŐL!

A Szex és New York pedig úgy látszik, mindig az életünk része lesz, most egy kicsit cipők formájában, 1-2 év múlva pedig lehet, hogy egy új mozifilm által, hiszen a napokban felreppentek olyan hírek, miszerint már a Szex és New York 3-ról folynak megbeszélések.

Mi reméljük, hogy sikerül megtervezni és megvalósítani a 3. részt is, de addig is SJP tervezéseiben gyönyörködjünk és szívjunk magunkba egy kis Carrie Bradshaw-t!

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»