Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. január 15.

A sminkelés új dimenziója

A MAC visszatekintett az ősemberek idejébe, amikor az ecsetek nyelei még fából és csontból, a fejek pedig madártollból vagy állatszőrből készültek.

Akkor még nem használták arcra, csak festésre és történetmondásra, de hamarosan újabb távlat nyílt meg előttük az önkifejezésben azzal, hogy az ecseteket úgy alakították, hogy az arc felé forduljon. Ez alapján alkotta meg a MAC a forradalmian új ecsetkollekcióját, a Masterclasst, ami három darab egyedi, ultramodern ecsetet tartalmaz, a kollekció célja pedig az, hogy személyre szabott sminkelést biztosítson számunkra.

A kollekció forradalmisága abban rejlik, hogy az ecsetek szokatlanul dús, szintetikus szálú fejet kaptak, amit úgy terveztek meg, hogy precízen, és minden egyenetlenség nélkül vigyék fel a termékeket, és többé ne legyen szükségünk a kezünkre, vagy az ujjainkra a tökéletes végeredmény eléréséhez.

A Masterclass ecsetek az arc síkjainak megfelelően lettek kialakítva, a szálak kötegeinek alakja pedig úgy, hogy alkalmazkodjanak az arc különböző felületeihez és kontúrjaihoz. A használatuknál az a legfontosabb, hogy ne körkörösen, hanem könnyed vonásokkal vigyük fel a sminket, az ecsetet pedig három ujjal fogjuk meg, és helyezzük annak a területnek a kezdetéhez, amit le akarunk fedni. Attól függően, melyiket érezzük természetesebbnek, az ecseteket húzhatjuk, vagy tolhatjuk is, és közben figyeljük meg, hogy a kezünk nem takarja el a kilátást, mint a hagyományos ecseteknél, éppen ellenkezőleg, elmozdul attól a területtől, amit látni szeretnénk.

És, hogy melyik Masterclass ecsetet, mire érdemes használni?

Oval 6: alapozók, púderek, pirosítók és bronzosítók felvitelére a járomcsont körül. (11.900 Ft,-)

Oval 3: sarokformázót is tartalmaz, ami lehetővé teszi krémek árnyalását és keverését, vagy a szemfesték felvitelét. A szem alatt, a szem belső szögleténél és az orr két oldalán pedig alapozó felvitelére is alkalmas. (10.100 Ft,-)

Linear 1: Ezzel az ecsettel tökéletesen vékony vonal húzható a felső szempillavonalon, vagy az alsó szempillavonal alatt. De használhatjuk szemöldök kitöltéshez, és kihúzáshoz, vagy szájkontúrozáshoz is. Sőt, még különleges sminkeffektek elkészítéséhez is tökéletes, ha éles vonalakat, vagy egyenes formákat akarunk alkotni. (7.300 Ft,-)

Nem kell tehát profi sminkesnek lennünk ahhoz, hogy használni tudjuk az ecseteket, sőt még az sem lényeges, hogy jobb- vagy balkezesek vagyunk-e, ezentúl olyan sminket készíthetünk magunknak, amilyet csak szeretnénk.

Ti mit gondoltok erről az új készletről, szívesen kipróbálnátok?

Perei Dóra


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»