Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2014. január 19.

Schwarzkopf Professional Essensity - természetességre hajazva

2014 februárjában új sorozattal bővül a Schwarzkopf Professional Essensity termékcsalád.

A Schwarzkopf Professional ESSENSITY hajfestékek a modern és trendtudatos nők ízlésének megfelelően lettek kialakítva, akik nem ismernek kompromisszumokat, és természetesen gyönyörű megjelenésre vágynak. Olyan intenzív hatású, exkluzív termékek, amelyek szinkronban állnak életvitelükkel, továbbá garantáltan magas teljesítményt képviselnek. Az ESSENSITY hajfestékek ammónia-, szilikon-, ásványi olaj és mesterséges illatanyag mentesek, ráadásul hajápoló termékeiben ahol lehetséges, növényi alapú összetevőkkel helyettesíti ezeket.

A korábbi hajfestékekhez képest az ESSENSITY lenyűgöző, természetes hatású színeket, árnyalattól függő ősz haj fedést és 3-4 színmélységig terjedő világosítást, ragyogó színeket és hosszantartó hajszínt nyújt, és mindeközben ápolja is a hajat, valamint növeli a fejbőrkomfort érzését. A kapott hajszín időtartama meg is hosszabbítható, a kiválóan személyre szabható ESSENSITY hajápoló rendszer segítségével, ami teljessé teszi a hajszínváltoztató szortimentet. A Color & Repair és Color & Moisture hajápoló sorozatok pedig lehetővé teszik a fodrászok számára, hogy olyan egyedi hajápoló rendszert állítsanak össze, amely kifejezetten a különböző hajtípusok igényeire nyújtanak megoldást.

A színek megfelelő intenzitását a növényi alapú Phytolipid technológiának köszönhetjük, ami a kimagasló teljesítmény elérése érdekében fokozza és erősíti a színpigmentek bejutását a hajba. Az ESSENSITY hajfestés olyan ammóniamentes eljárás, amely során a felhasznált krémhajfesték és a színelőhívó emulzió is kizárólagosan növényi alapú olajat tartalmaz – a jelentősen megnövelt hajfestési és hajápolási hatásért.

Hajszínváltás után mindannyian hosszantartó hatást szeretnénk elérni, amelyhez a megfelelő hajápoló termékekre van szükség. Az új ESSENSITY hajápoló szortiment nemcsak a következő fodrász szalon látogatásig hosszabbítja meg a színeredményt, hanem az új formula jelentősen magasabb ápolási szint elérésére képes, simább hajfelszínt eredményezve. A marula olajat tartalmazó formula segítségével hatékonyan pótolja a haj elvesztett lipideit és lezárja a kutikulát a fokozott ápolásért, kifakulás elleni védelemért, valamint a maximális ragyogásért. A szilikonoktól, szulfátoktól, parabénektől és ásványi olajoktól mentes termékek kifejezetten színkezelt haj ápolására lettek kifejlesztve.

Az ESSENSITY Color & Repair sorozat intenzív ápolást nyújt a sérült, porózus, színkezelt hajnak, míg a Color & Moisture termékek mélyen hidratálják a normál vagy száraz színkezelt hajat. Ezen felül, minden ESSENSITY hajápoló termék mesterséges illatanyagoktól mentes, kizárólag természetes illatelemeket tartalmaz.

Szerintünk ezt nevezik igazi tiszta szépségnek, amit februártól ti is kipróbálhattok a Schwarzkopf Professional fodrász szalonokban.

Nektek van kedvenc árnyalatotok?

Perei Dóra


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»