Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. február 2.

Az új kaliforniai kollekció

A Levi’s® tavaszi, nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli.

Az idén 141. születésnapját ünneplő farmermárka sajtóbemutatója a kívül-belül impozáns, lehengerlő stílusú Kiosk Alapozóban került bemutatásra, ahol egy rövidke divatbemutatót követően isteni falatkákkal látták vendégül a sajtó képviselőit.

„Az új kaliforniai kollekció” tiszteleg a Levi’s® márka öröksége és az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A ruhákban megjelenik a stílusosság, a vidámság, a frissesség, és a fiatalság.

Férfi kollekció

A márka férfi kollekciója folyamatosan fejlődik. Az ikonikus kedvencek, amit minden alkalomra, örökre viselni fogsz: a Levi ® 501 ®-es farmer, a farmerdzseki, a farmering, a klasszikus fehér póló egy “Palm Springs” inspirált inggel, a szezon nagy kedvence lesz. Ez a modell már a “Coolmax” –légáteresztő kidolgozásban is kapható lesz.

A márka továbbá együttműködött Jim Phillips kaliforniai grafikussal. Kinek köszönhetően a klasszikus pólók és farmerdzsekik új megjelenést kaptak.

A Levi’s® Commuter® kollekció ruhadarabjait, pedig nemcsak kerékpározáshoz viselheted, hanem a munkahelyedre, szórakozáshoz, bárhova. A tetőtől talpig kollekció mottója „Tied a város”.

Cipők, kiegészítők

Bemutatkozik a Waste<Less™ cipőkollekció, a Solvang. Minden cipő légáteresztős, és könnyűszerkezetű, és természetesen nem utolsósorban, újrahasznosított anyagból készült.

Ennek a szezonnak a kulcsfontosságú darabja a „Crossbody Backpack” azaz az egyvállas hátizsák, mely vízlepergető anyagból és fényvisszaverő szalagokkal készült.

Női kollekció

A nők az új Levi’s® kollekcióban igazán játékosnak érezhetik magukat. A kollekció összes darabjában megjelenik a Palm Springs-i életérzés: finom anyagok és feltűnő design elemek, nyomatok, nyári színek, ravasz kivágások és sziluettek.

„Ebben a szezonban a nők igazán átérezhetik a Hollywood-i életérzést. Ahhoz, hogy ezt az életérzést elsajátítsd, szükséged lesz egy 501®-es sortra, egy pólóra és egy stílusos, nőies ruhára, amit egész nyáron viselhetsz különböző variációkban” - nyilatkozta Ilse Van Alsenoy, a Levi’s® igazgatója.

A „White Tab” azaz a fehér címkés termékcsalád bemutatja a letisztult, szemet gyönyörködtető selyemblúzokat, fehér, kék hímzéseket, nyomásokat a felsőkön, ruhákon. Viseld ezeket a darabokat szandállal, dzsekivel, és garantált a siker.

Levi’s® Revel

A magas állású, és csípőnadrágban-fazonban kapható farmer nadrágok tartoznak ide. A farmer egy különleges folyadék technikával készült. A Liquid technológia célja, hogy az anyag kövesse a test formáját, azaz FORMÁLJA-MEGEMELJE-MEGNYÚJTSA, és így szép sziluettet adva a testnek.


Cipők és kiegészítők

A tökéletes tetőtől talpig kinézet elérése érdekében fontos szerepet tölt be a lábbeli. A kollekció meghatározó darabja a bőrklumpák, melyek a fekete, szürke, és fehér színben kaphatók. Természetesen még ezen felül megtalálható a magassarkú, a balerinacipő, és a nyári bakancs is.

Pongrácz László


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»