Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. február 4.

Cipőkavalkád Cameron Diaz módra

Decemberben még Dobó Kata és Vágó Réka kollaborációjának gyönyörű darabjait csodáltuk, januárban már SJP cipőkollekciójáról beszéltünk, de februárban egy újabb sztártervező magassarkú álmairól ábrándozhatunk. A sztártervező februárban pedig nem más, mint Cameron Diaz!

Charlie szőke angyala ezúttal úgy döntött, hogy nemcsak a filmszerepekkel, hanem lábbelijeivel is elkápráztat minket. A napokban látott napvilágot a Pour La Victorie-nek tervezett kollekciója, amelyet saját elmondása szerint a szexis, mégis a hétköznapokban is hordható darabok jellemeznek. Diaz figyelembe vette a kényelmet, alacsonyabb sarkú cipőket is tervezett, de a bokapántok és a finom részletek mindegyik lábbelin garantálják a csábító vonalat is.

,,Amikor először jártam a PLV-nél, megláttam benne a lehetőséget, mert egy olyan márkáról van szó, amelynek nem igazán van meg a saját identitása. Egy olyan hely, amely egy picit mindent magába foglal. Úgy éreztem, segíthetek kialakítani az identitását" - nyilatkozta a színésznő, aki rengeteg erőt és fáradságot fektetett bele a kollekcióba. A munkálatok késő estig folytak a Pour La Victorie stúdiójában, mindezek az Annie forgatásai mellett. A befektetett energia ellenére Diaz nem kívánt a kollekció arca lenni és a cipők sem fogják a nevét viselni magukon, reméli, hogy a nők a lábbelik stílusával fognak azonosulni, nem pedig a színésznőhöz akarnak majd hasonlítani. ,,Nem akarom, hogy a lányok arra törekedjenek, hogy olyanok legyenek, mint én! EZ a márka nem erről szól!" - nyilatkozta a WWD Footwear News-nak.

A nyilvánvalóan Sarah Jessica Parker kollekciójához fűzött csípős, mégis jogos szavak, ki tudja mekkora port kavartak SJP háza körül, de az biztos, hogy Diaz kollekcióját csak erősítették vele szemben. Talán ez volt a szándéka, talán nem. Viszont arról biztosan nyilatkozhatunk, hogy az általa tervezett darabok különlegességet, csábos nőiességet sugároznak és egy erős, magabiztos nőt testesítenek meg, aki két lábbal, jelen esetben magassarkúban áll a földön!

Ugye Ti is beleszerettetek a Cameron Diaz által tervezett darabokba?

Melyik a kedvencetek?

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»