Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. február 9.

Exkluzív PUMA darabok kizárólag nőknek

A PUMA csapatát erősíti Solange, aki piacra dobta első kollekcióját, a !GIRLS OF BLAZE DISC-et.

Tavaly év végén jelentette be a Puma együttműködését az ismert előadóval, a zeneszerző, énekesnő, producer, modell és véleményvezér Solange-zsal. A tehetséges lány kreatív tanácsadóként vesz részt a munkában, ötleteit és tehetségét a Puma új, kifejezetten nőknek készülő Lifestyle kategóriájában kamatoztatja. Most februárban kerül piacra a Girls of Blaze Disc kollekció, aminek művészeti és kreatív vezetője is a híres énekesnő.

A kollekciót nem más, mint Brazília fényei és hangulata inspirálta. 2014-ben amúgy is a Dél-amerikai országon a világ szeme, hiszen ismét itt rendezik meg a futball világbajnokságot.

,,Az, hogy a PUMA-val dolgozhatok nem egyszerűen a divat iránti szenvedélyem kiélését jelenti, hanem lehetőség a különleges kreatív megoldások megvalósítására, egy szenzációsan tehetséges csapattal karöltve" - nyilatkozta Solange.

A cipő fazonját maga Solange választotta ki, hiszen ő is nagy rajongója volt az első PUMA Disc Blaze futócipőknek. Ezeket a cipőket először 1992-ben mutatták be, és ez lett a világ első fűző nélküli futócipője. Mindössze a Disc tekerésével kellett beállítani a szorosságot, így tudott igazán kényelmes és komfortos lenni viselője számára. A '90-es években a Disc cipők igazi áttörést jelentettek és rekordot döntöttek a pályán. Napjainkban ismét tarol a Disc. Nem utolsó sorban ebben a szezonban elsőként elérhető hölgyek számára.

Mindemellett Solange nemrégiben a kurátora és egyben művészeti vezetője lett a PUMA WhoWhatWear.com című internetes oldalának, ahol saját kezűleg választott ki négy különböző stílusirányzatot, hogy ezzel is színesítse a PUMA Női lifestyle kollekcióját.

Természetesen ez az együttműködés a jövőben sem szakad meg, a Solange-hatás elindult, aminek eredményét a következő hónapokban lehet majd érzékelni.

Pongrácz László


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»