Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. február 13.

A natúr az új piros

Február 14. minden évben a nők és természetesen a férfiak kedvenc ünnepe is. Tetőtől talpig pirosban, vadító szerelésben feszítünk álmaink férfijáért. De mi lenne, ha ezúttal egy kicsit máshogy lenne? Ha hagynánk az elcsépelt pirosat, vöröset és egészen más színvilággal lepnénk meg Szerelmünket, és magunkat is?

Bár a Burberry 2013-as FW kollekciójának szívecskékkel tűzdelt darabjai is gyönyörűen festhetnének rajtunk, de legyünk helyette kreatívabbak és merjünk ne csak a pirosban és a már elkoptatott romantikában gondolkozni! Szóval adott a kérdés: Mit is vegyünk fel?

Válasszunk figyelmesen, átgondoltan

Kétségkívül ez a legvitatottabb „ünnepünk”, de valljuk be, hogy a Valentin napnak van jó oldala is: a még nagyobb figyelmesség, amit a női nem kap ezen a napon a Kedvesektől. Itt lenne az ideje, hogy mi is figyelmesen válasszuk ki ruhadarabjainkat és így igyekezzünk elcsábítani újra és újra Szerelmünket. Ugye te sem akarsz tömeg-Valentin lenni? Ugyanis vadítóan máshogy is festhetsz!

A hétköznapok rengetegében az emberek túlnyomó része hajlamos túl sötéten öltözni, a Valentin napon pedig túl pirosan. Mi lenne, ha mind a kettőt mellőznénk és valami teljesen egyedülállót találnánk ki? A natúr színekre senki sem gondolna ezen a napon, éppen ezért tökéletes! Mindig képes elegáns külsőt kölcsönözni viselőjének, egyszerű és nagyszerű választás!

Végezetül, de nem utolsó sorban, a legcsábítóbb ruhadarabbal is foglalkoznunk kell. A nők a vásárlásra mindig találnak alkalmat - mondják a férfiak. De mi jól tudjuk, hogy a gazdaságnak egyszerűen szüksége van ránk! Viszont Valentin napra gondolva a férfiak számára vásárolunk, ha egy új fehérnemű szettre teszünk szert - ezt lássuk be! Alapos megfontolás után válasszuk csak ki a tökéleteset, amelyben a Victoria's Secret angyalai, köztük Palvin Barbi ideiglenes angyal is könnyen segíteni tud nekünk! A fehérneműnél is tud ugyanolyan, sőt talán még vonzóbb lenni a natúr választás, mint a piros. A természetes színű beleolvad bőrünkbe és ez az a pont, ahol már semmi nem tudja elterelni Kedvesünk figyelmét Rólunk...

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»