Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. február 21.

Ékszerbe zárt értékek

Forradalmi koncepcióval rendelkező kollekciót mutatott be a PANDORA.

A zártkörű sajtótájékoztatón bemutatott PANDORA ESSENCE Collection a nők számára legfontosabb értékeket fejezi ki a márkára jellemző letisztult és nőies stílusban.

Mi motiválja a nőket?

Mi az a belső érték, amely tereli és kíséri őket egy életen keresztül, mi az, amire támaszkodhatnak, amikor csapkodnak felettük a hullámok, mi az az örökség, amit szeretnének átadni önmagukból?

Ezekre a kérdésekre keresték a választ a PANDORA tervezői, amikor megalkották az egy karcsú ezüst karkötőből és a hozzá tartozó, szimbolikus jelentéssel felruházott charmsorozatból álló ESSENCE kollekciót. A kézzel megmunkált nemesfémből és gyógyhatásúnak tulajdonított ásványokból készült charmok mindegyike egy-egy személyes értéket közvetít.

„Hozza felszínre az Önben rejlő világot”

A dán ékszermárka képviselői 7500 Pandora Club-tagtól kérdezték meg, hogy melyek a legfontosabb értékek az életükben, majd a válaszokból kialakított sorrend alapján választották ki azt a 24 értéket, melyeket a kollekció egyedi charmjai képviselnek.

Az egyedi charmok kialakításakor használt minőségi anyagokra (mint a cirkónia vagy a muránói üveg) nem csupán szépségük alapján esett a választás, hanem történelmi múltjuk és az általuk képviselt értékek figyelembevételével is. Az alapot adó sterling ezüst letisztult megjelenésének és visszatükröző tulajdonságának köszönhetően a szorosan kapcsolódik a spiritualitáshoz és a nőiességhez.

„A Pandoránál a nő áll a középpontban. A nő, aki egyedi, jár a maga útján, élményeket és emlékeket gyűjt, miközben a személyisége lassan kiteljesedik” - nyilatkozta a rendezvényen Oliwia Trykowska, a Pandora kelet-közép-európai régióért felelős marketingmenedzsere. „Az új kollekcióval egy eszközt szeretnénk a kezükbe adni, melynek segítségével kifejezhetik azokat a legalapvetőbb értékeket, melyek személyes életútjuk során elkísérik őket.”

A Pandora logóval gravírozott biztonsági zárral ellátott Essence Collection karkötő letisztult és kifinomult dizájnnal rendelkezik. A charmok rögzítésére a vállalat egy egyedülálló, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló technikát fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy a charmokat a karkötőn bárhol elhelyezzük, ezáltal az ékszer még inkább személyre szabhatóvá válik.

A Pandora az ESSENCE kollekció megtestesítésére 8, a maga nemében különleges hölgyet kért fel nagykövetnek, akik életvitelükkel, értékrendjükkel másokat is arra ösztönöznek, hogy az általuk helyesnek vélt úton járjanak.

Kifinomult tavaszi ékszerek

A sajtóbemutató résztvevői a Pandora tavaszi kollekcióját is megismerhették, melynek fő motívumai az évszakra jellemző virágok, mint a százszorszép, valamint a törékeny pillangó. Ezek a szimbólumok cirkóniával díszített pavé ékszereken, áttört mintás charmokon, fülbevalókon, gyűrűkön és medálokon is visszaköszönnek. A kifinomult és nőies új darabok színvilága a tavasz könnyedségét adja vissza, az ékszereket a lágy pasztellszínek, valamint a lila és a rózsaszín árnyalatai jellemzik.

Az ESSENCE Collection és a tavaszi kollekció darabjai március közepétől vásárolhatók meg a PANDORA márkaüzletekben és a hivatalos viszonteladóknál.

FashionTime


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Tollakkal és bőrökkel ékesíte...

Fink Evelin kiegészítő-kollekciója megérkezett!»»

Támogasd Te is az éhező gyere...

Az AMNESIA segít ebben»»

Újévi fogadalmunk betartható:...

Fogyás otthon, kín, műtét, gyógyszer és éhezés nélkül – Forever Slim kavitációs géppel»»

Ordinary people by wonderLAB

Valós világ keveredése a groteszkkel a wonderLAB képsorozatában»»

Teszteltük a Newa ránctalanít...

Melyik nő számára ne lenne vonzó az ígéret, hogy tartósan lefelezheti ráncait? Ráadásul saját otthonában, egy orvo...»»

A pasztell az új fekete!

Little black dress helyett little pastel dress»»