Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. február 27.

Arena Stílustitkok workshop

,,A stílus az egyik módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál."

Te már tudod, hogyan beszél a stílusod helyetted? Vagy még vannak számodra ismeretlen stílustitkok? Az Arena Plaza Stílustitkok workshopján Vágó Réka, Maróy Krisztina és Festy vezetett be minket a rejtelmekbe és adott választ kérdéseinkre.

A Festy in style bloggere, azaz Festy nyitotta meg az Arena Stílustitkok rendezvényt, amely immáron a második workshopja volt az Arena Plázának. A február 27-i jó hangulatú, divat tippekkel tűzdelt, nevetésekkel körvonalazott este után pedig nagy bizonyossággal kijelenthetjük, hogy nem is az utolsó workshopjukon vehettünk részt.

Maróy Krisztina, a Glamour főszerkesztőjével a pasztell színű daraboktól kezdve a klasszikus pöttyös szetteken át beszélgettünk a mosható dizájnerruhákról, a botakinus virágmintákra hajazó divattrendekig. A főszerkesztő rávilágított arra, hogy manapság már nincsenek olyan nagy szenzációk, amelyek miatt például a hatvanas években mindenkinek miniruhában kellett járkálnia fel-alá ahhoz, hogy 'stílusos' legyen. Nem számított, hogy az illető számára előnyös vagy hátrányos választás volt-e az adott darab. Napjainkban ezeket - szerencsére - felcserélte a sok kis szenzáció, amelynek köszönhetjük az igazi egyediséget és a sokszínű stílust, ami által a trendek értünk vannak és nem mi értük.

Vágó Réka cipőtervező volt a workshop másik neves szakértője, akinek a kollekciójáról nálunk is olvashattatok már. A dizájner hangsúlyozta a bőrszínű magassarkú erejét, amely optikailag megnyújtja lábunkat - mintha két méteresek lennének. Ezentúl betekintést engedett a cipőtrendekbe és megnyugtatott minket, hogy idén már 5 centiméterrel is maradhatunk stílusosak. Igen, jól olvashattátok! Idén visszajönnek az 5 centiméteres sarkak a 10 és 15 centiméteres óriások mellé. 

Az est végén pedig gyönyörködhettünk Vágó Réka egyedülálló kreációiban, nézelődhettünk a H&M és Marks & Spencer gardróbban a tavaszra készülődve, egy falat sütit majszolva. A Stile Interio sarok pedig a lakberendezés mintaképét tárta elénk. Ha ez még valakinek nem lett volna elég, a Bodyshop márka sminkesei pedig csodás make-upokkal és hasznos tippekkel látták el az érdeklődőket.

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»