Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. március 10.

Korlátok nélkül

Egy hajmeresztő kaland: utazás a világvégére és vissza. Tilosban kreált grillparti egy ötödik kerületi társasház tetején és persze az évszázad flörtje azzal a személlyel, akivel a legkevésbé sem szabadna. Álmok és tettek, az utóbbiból persze kevesebb. Na és az érzés, hogy ez az évünk majd más lesz.

Általában így kezdődik el az újév. A célok születéséé ez a korszak, de ezen az éven az álmok majd valóra válnak. Legalább is ezt jósolja a divatipar.

Az egész ígéret még a tavalyi év októberében látott napvilágot, amikor Hedi Sliman a Saint Loren dizájnere bemutatta a márkánál lévő harmadik kollekcióját. A kifutón minden a vagányságról szólt a rock & love életérzésével átitatva. Fiatalokról, szubkultúráról és bandázásról. Arról a korról, amikor lépéseinket még nem bénították meg a tettek. Ez az év az igazi egyéniségnek kedvez majd, azoknak, akik bátran haladnak előre félelmek nélkül. A grunge és a hippik útján elindulva pedig egy újfajta fiatalsággal kerülünk szembe, ami ott rejtőzik mindnyájunkban korra való tekintet nélkül.

Merítsünk hát ihletet a tervezőktől. Legyünk újítók. Ne féljünk kombinálni a dolgokat és legyünk merészek úgy, mintha még mindig a gimiben lennénk. Ahogy öltözékünket, úgy az életünket is rázzuk fel.

Éljünk szabadon, merjünk álmodni és higgyünk a céljainkban. Erről szól most ez a korszak. A válságban úgy is csak a most pillanata a biztos, és ez feljogosít minket, hogy megtegyünk olyan dolgokat, amelyekről mindig is álmodtunk.

Éljük a várost, válasszunk újra. Ünnepeljünk máshol és máshogy. Viseljük hangulatunk és vállaljuk fel valódi egyéniségünket. Lady Gaga szerint: ,,Soha ne hagyd, hogy bárki a világon azt mondja, hogy nem lehetsz az, aki lenni akarsz".

Pongrácz László


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»