Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. március 15.

InstaRelax- modell módra

Elérkeztünk a hétvégéhez: szombat reggel van. Ez az a pillanat, amikor már csak a pihenés a teendőnk, hogy újra feltöltődhessünk energiával és még nagyobb elszántsággal vághassunk bele az elkövetkezendő hétbe. Titeket is érdekel, hogy a divatvilág modelljei hogyan töltődnek fel? Utánanéztünk és készítettünk egy kis beszámolót róla.

Cara Delevingne instafotói között hosszasan kellett keresgélni hogy a sok divatbemutatós és kampánykép mellett, hogy megtaláljuk a relaxáló, "munkát elutasító" fotókat. Cara nem ül a babérjain, ő aztán mindig dolgozik valamin! Mindezek ellenére sikerült elcsípnünk néhány nyugodtabb pillanatát is. A képeket elnézve, ki tudja, lehet hogy Rihanna a személyi fodrásza? Az viszont biztos, hogy szereti a vadállatokat, valamint Mario mellett is boldogan pózoltv- mi tagadás, örök gyermek!

Gisele Bündchen, az egyszerre világhírű modell, divatikon és anya aztán igazán értékelheti azokat a perceket amikor a kisgyermekével lehet. Valamint úgy tűnik, hogy Gisele is szereti a vadállatokat, a szörf deszkán való jógázásról nem is beszélve. Gisele, a Te életed aztán színekben gazdag.

Miranda Kerr ezt a csodás nőcsokrot ábrázoló képet töltötte fel nőnap alkalmából Instagram profiljához - valóban gyönyörű kép. Nem is meglepő a rengeteg kampányfotó az oldalán, hiszen mióta ex-Victoria's Secret angyal lett, Kerr kisasszonyért csak még inkább harcolnak a divatcégek. A kapós modell nem csoda, hogy még szabad idejében is kampányol - a második képen éppen a Calvin Klein Instagram akcióján veszt részt. Természetesen az állatos kép sem maradhatott el: Miranda és a kiskutyája igazán aranyosak!

Végül, de nem utolsó sorban Mihalik Enikőt, Magyarországról elindult világhírűvé vált szépséget nyomoztuk le alaposan. Az elmaradhatatlan selfiek között ezt az ébredezős képet választottuk - ki nem szeret néha egész nap az ágyban maradni? De az állati képek nyilvánvalóan nála sem maradhattak el. A profiljából azt is megtudhatjuk, hogy hármasban - kedvesével kiegészülve - is szeretnek pihenni a szabad az ég alatt.

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Katy Perry új illata

Sokaknál ott lesz a kívánságlistán.»»

The Budapest Feeling

Fotósorozat a Szputnyik shoptól»»

Ünnepi csillogás és gondoskod...

Egészségtől fénylő hajkoronát ígérnek az új SATINIQUE új termékei!»»

Karácsony - a bőrnek is jár!

Tápláló Dove tusfürdővel és testápolóval a bőrödnek is köszönd meg egész évi munkáját!»»

Ragyogó karácsony tündöklő ha...

Szép haj karácsonyi készülődés közben is a Bellissimával»»

Az ünnepi fények a karácsonyi...

Égnek már a karácsonyi fények az Arena Plazában»»