Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. március 14.

KREA nyíltnap: Divatéhes fiataloknak

A Krea Kortárs és Művészeti Iskola 2014. március 6-án nyílt napot tartott az érdeklődők számára és betekintést engedett az iskolai életbe, sőt, egyes tanórákba is!

Amint beléptünk a KREA épületének letisztult előtermébe, a kanapén zajló intenzív beszélgetésre lettünk figyelmesek. Az iskola igazgatójának, Nemes Máriának a fogadó óráját hallhattuk az United Future keretében megvalósult „talking chair”-en. Az alternatív fogadóóra sikert is aratott, hiszen a jövendőbeli, divatéhes fiatalok és minden más szak iránt érdeklődők sorra váltották egymást a kérdéseikkel.

A nap folyamán betekintést nyerhettünk a KREA mindennapjaiba: számos tanóra látogatható volt. Emellett az iskola által felvonultatott szakok széles skáláját ismerhettük meg a tájékoztatók által, belepillanthattunk a tervező grafika-, lakberendező-, stylist szak rejtelmeibe a számos meghirdetett óra segítségével. Művészettörténész, szobrászművész, textiltervező, tervezőgrafikus, enteriőrtervező tanárok hada igazította el az érdeklődő fiatalságot a nap során.

A szakmai ártalom miatt – természetesen – a divat és stylist workshopon vettünk részt, amelyet megelőzött egy teljes körű szaktájékoztató, amelyet Szólás-Schön Edina, designer a KREA Divattervező és Divatstylist szak szakvezetője tartott. Gondoltátok volna, hogy a Kata Szegedinek, Annennek,  ANNAEVAnak is „kreás” múltja van?

A tájékoztató után volt szerencsénk meglátogatni a kreatív workshop órát, sőt, részt is vehettünk a tevékenységekben. Tóth Móni designer ismertette velünk az évszakelméletet, majd a kellemes hangulatú óra gyakorlati része következett: egy moodboardot készíthettünk az előtte tanult elmélet felhasználásával.

Kellemes és interaktív délutánt tölthettünk a Krea Kortárs és Művészeti Iskola falai között, választ kaphattunk minden felmerülő kérdésünkre és nem utolsó sorban… dönthettünk arról, hogy hova tovább.

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»