Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. március 16.

Transformerek és a barokk futurizmus

Dora Abodi legújabb kollekcióját az aprólékos kézimunka és a minőség jellemzi.

Dóra a kezdetektől fogva iránymutató a magyar divatiparnak. Stílusában sokkal merészebb, mint az átlag, márka építésében pedig a profizmus híve. Van benne valami elérhetetlenség. A külföld felé kacsingató brand inkább tűnik idegennek, mint hazainak, és mégis magyar. A mi büszkeségünk. Jó példa arra, hogy nekünk is van helyünk a nagyok között.

Legújabb 2014/15 AW kollekcióját a Transformerek, Hajime Sorayama erotikus robotjai, valamint a Lamborghini Countasch és Egoista geometrikus vonalvezetése inspirálta, mintegy a robotikus test utáni vágyakozásképpen. A barokk futurizmus ideája állandó jelleggel áthatja a kollekciót. A luxus minőségű, egyedi tervezésű printelt selymek, a kollekcióhoz készült fémelemek, a Swarovski kristálytörmelékkel borított anyagbetétek, aprólékos kézimunkával készült részletek jellemzik a gyűjteményt. Az ikonikus DA Phonenix Egg és a Twin Unisus clutch táskasorozat új darabokkal bővült és a formai kísérleti 3D star bag is különböző méretekben jelenik meg. A kollekció vad, buja és elegáns elemeket vegyít. Figyelve az egyediségre és az innovációra.

A cég új almárkát is bemutat 111 by DORA ABODI névvel, melynek fiatalos könnyen viselhető darabjai bárki gardróbjában megállják a helyüket. A felsőket mágikus szimbólumok és a brand logója az iker - unikornis - pegazus díszíti.

Dóra Párizsban a Who's next-en, emellett pedig NYC-ban és Milánóban prezentálta legújabb kollekcióját, mi pedig reméljük, hogy a hazai utcákat is legalább annyira ellepik a márka által készített ruhák, mint a nagyvilágot.

Pongrácz László


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»