Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. március 20.

Dobó Kata by REKAVAGO- második felvonás

A Dobó Kata by REKAVAGO első kollekciója decemberben mutatkozott be: 8 alkalmi cipőt és 5 színben hozzáillő clutchot tervezett Vágó Réka és Dobó Kata közösen és szerencsénkre kollaborációjuk nem is ért véget ezzel.

Mindig, amikor a REKAVAGO cipőket nézegetem a kényemesség és a stílusosság jut eszembe először. Nem is meglepő, hogy éppen erre a két szóra asszociálok, hiszen a dizájner versenytácos múltja, illetve újabban jelene miatt is nagy hangsúlyt fektet a kényelemre és  a hordhatóságra. Az a tény, hogy ez a komfort kéz a kézben jár a divatos megjelenéssel, csak hab a tortán!


A Dobó Kata by REKAVAGO tavaszi kollekciójában újra bemutatkozott a tervezőnő és a színésznő közös kollekciója abáli darabokból sikerét folytatva : magassarkú és lapos cipők egyaránt, hogy megkönnyítsék a választást mindenki számára. Az új kollekció az átmeneti idő ideális viselete, a cipők alapszínekben és vidám tavaszi színekben kaphatóak. A magassarkú alkalmi és nyitott orrú cipők, valamint az Oxford cipők a casual vonalat erősítik, alap és trend színekben készültek, így jól kombinálhatóak a szezon ruháival és a hétköznapi alapdarabokkal is.


A gyönyörű bőrből készült cipők apró kis részleteikkel dobják fel a hétköznapokat és egyben visszautalnak az előző kollekció elegenciájára. A cipők mellé most is készülnek színben passzoló kiegészítők, a nők hétköznapjait megkönnyítő Shopper táskák 3 különböző színű bőrből lesznek elérhetőek.

"Az új kollekcióba olyan cipőket terveztünk, hogy biztosan megkérdezzék, milyen márkájúak. A színek selymesebbek és továbbra is vonzzák a tekintetet" - nyilatkozta Vágó Réka, a REKAVAGO márka kreatív igazgatója.

A REKAVAGO márka második Dobó Katával létrejött kollaborációja után felmerülhet bennünk számos kérdés- mi fel is tettük őket!

Fashion Time: Milyen volt ismét együtt dolgoznia a két tehetségnek?

Vágó Réka: Megint izgalmas volt, Kata sok-sok új ötletet hozott. A cipőkön kívül a Shopper táska ötlete is most született meg. Egy olyan darabot akartunk, ami bármikor hordható, sok stílushoz megy és kényelmes.

FT: Elgondolkoztunk azon is, hogy a Dobó Kata by REKAVAGO második kollekciója után a harmadik kilátásban van-e.

VR: Mi már ötletelünk télre és tervezgetjük a kedvenc fazonjainkat. Szóval van rá esély!

FT: Melyik a kedvenc darabja a tervezőnek a legfrissebb kollekcióból?

VR: A málna színű Oxford cipő és a Shopper táska a személyes kedvencem.


A kollekciót a REKAVAGO saját üzletén kívül a Salamander hálózatában lehet kapni, most már 4 kiemelt helyszínen (MOM Park, Váci utca, Aréna Plaza és Westend City Center).

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»