Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. március 29.

Esküvő, esküvő hátán

Már alaposan megvizsgáltuk a habos, a sellő fazonú, a klasszikus menyasszonyi ruhákat, sőt egy összefoglalót is olvashattatok oldalunkon az extrém szőrös esküvői trendekig.

Ideje, hogy elmerüljünk az egyik legizgalmasabb részletben: a ruha hátmegoldásában.

Hódíthatsz vadóc kivágásokkal

Sokan választják a hátul mélyen dekoltált esküvői darabokat. Mi is lehetne a legszebb éke a ruhádnak, ha nem a kivillanó bőröd? Merész választás és sikert sikkere halmozó darab!

Lehetsz elbűvölően bájos a klasszikus csipkékkel

Az aprólékos kidolgozást igénylő hátmegoldás tuti befutó a násznépnél, a vőlegényednél még inkább! Az apró kislányos hatást a felnőtt nő imidzsével gyönyörűen fonja össze a csipkékkel eltakart, azokkal felfedett bőr látványa.

De ötvözheted is a kettőt

A csipke és a kivágás ötvözésével a kifinomult femme fatale képét formálhatod. Már a tavalyi év során is nagy teret hódított magának, de az idei év szintén nagy slágere ez a megoldás.

Egy kis matematika

X és Y megoldása... Maradjunk csak az Y-nál, egészen pontosan az Y hátrésznél! Mit gondoltok? Szerintetek is gyönyörűen ékesíti a csupasz hátat ez nem megszokott formájú pánt? Díszíteni pedig lehet ékkövekkel vagy gyöngyökkel is akár. A határ a csillagos ég!

Asszimetrikus báj

Az asszimetria bája betört a divat világába és azóta se tántorítta el semmi. Lehet egy átlátszó anyag segítségét is kérni a gyönyörű végeredményhez, de csupán egy erősebb díszítés is támogathatja az esküvői ruhát.

Meglepő megoldás

Erre a lehetőségre gondoltál volna? Ha egy kis fordulatot szeretnél vinni álmaid ruhájába, akkor válaszd ezt a letisztult, egyedülálló ötletet.

A háromszög hatalma

A tavalyi év során rengeteg nívós és fast fashion tervező is a háromszög alakzatának bűvöletébe esett. Nem is kellett sokat várni, a formai változatosság a menyasszonyi ruhákat is behálózta. Különlegesség egy kis formai forradalommal összekötve. Kell ennél több?

Sikk

Nem vagy az a típus, aki egy "megszokott" esküvői darabban megy az oltár elé? Akkor mutatunk néhány nagyon különleges megoldást a nagy naphoz. Egyszerű és hihetetlenül ötletes megoldások, amiket a varrónőd szívesen varrna meg neked. Gyöngyök és gyöngysorok, strasszok sokasága - a végtelenségig variálható darabok. Íme:

Az ötletek tárháza végtelen

Írásunkban egy apró ízelítőt kívántunk adni Olvasóinknak, mert számos más ötletes hátrész van. Lehet a ruhád pántjait keresztezni a hátadon a képen látható módon, hátul középen lehet egy apró, sejtető kivágás, hatalmas masnival is díszítheted ruhádat, de a különleges anyag választása is mindig befutó!

A lényeg, hogy légy kreatív és merj tervezgetni - hiszen az a Te napod lesz (na jó, és Szerelmedé)!

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»