Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. április 12.

Moss Collection - 7 év után újra

Kate Moss, az időtlen szépség mintapéldája 7 év után újra tervezőasztalhoz ült a Topshop oldalán!

A 40 éves modell, az ikonikus heroinsikk vonását feldíszítve alkotta meg a Mosshoz megszokott vad eleganciát. Ez az év nagyon úgy tűnik, hogy a Moss családé! Először a Kate-ről készült dokumentumfilm, utána Lottie Moss megjelenése a divatszakmában, most pedig egy közel 50 darabos Moss kollekció! Szuper!

Az első önálló Topshop kollekcióját a hatalmas kokain botrány után néhány évvel, egészen pontosan 2007-ben dobták a piacra, akkor amikor a feháborodás és a megvetés a divatcégek részéről még mindig óriási volt, mégis Moss tehetsége mindezek ellenére sikert hozott a márkának. A botrányoktól átitatott modell kollekcióját a zűröktől elvonatkoztatva vitték, mint a cukrot.

A modell bevallotta, hogy inspirációforrása a saját ruhatára volt, amely azért is izgalmas, mert Moss elmesélése alapján a luxus estélyiktől kezdve a turkálókból összeszedett egyedülálló stílusú darabokig minden megtalálható. Így nem is csoda, ha Kate ruhatára soha sem vált monotonná!

A 20. században kialakult "a divat a fiataloké" mottó megváltozni látszik. A fiatal Katharin a modellszakmába való beilleszkedése csontsoványsága, alacsony alkata, nem tökéletes arca miatt megjósolhatóan elképzelhetetlen volt (akkor a teltebb formákért rajongtak a tervezők), mégis megtette a lehetetlent. Most a másik, lassan fél évszázados "hagyományt" is megtöri generációjának élén?

Kate felhasználta kollekciójáak bizonyos darabjait a British Vogue divatanyagához. A világhírű modell a májusi szám covergirlje lesz, immár 35. alkalommal. Moss, téged nem lehet megunni!

A modell nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nagyon hiányzott neki a közös munka a Topshoppal, valamint azt is kifejtette, hogy mióta London a divat élvonalába került, csak még jobban otthon érezte magát a Topshoppal.

A 2014-es Moss darabokat négy kategóriába sorolhatjuk:

  • a bő szabású, pizsamához hasonló ruhák

  • a 80-as és 90-es éveket idéző darabok

  • koktélruhák

  • és dekadenciát sugárzó estélyik

A teljes kollekciót a Topshop üzleteiben találod, de természetesen online shoppingra is van lehetőség: a www.net-a-porter.com-on rendelhetünk laza eleganciát, keresetlen szexiséget tükröző darabokból.

7 évet kellett várnunk erre a Moss kollekcióra, reméljük a következőt hamarabb pillanthatjuk meg! Addig is mi nagyon jól elleszünk az idei sikkes, laza és eszméletlenül gyönyörű kollekciójával.

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Katy Perry új illata

Sokaknál ott lesz a kívánságlistán.»»

The Budapest Feeling

Fotósorozat a Szputnyik shoptól»»

Ünnepi csillogás és gondoskod...

Egészségtől fénylő hajkoronát ígérnek az új SATINIQUE új termékei!»»

Karácsony - a bőrnek is jár!

Tápláló Dove tusfürdővel és testápolóval a bőrödnek is köszönd meg egész évi munkáját!»»

Ragyogó karácsony tündöklő ha...

Szép haj karácsonyi készülődés közben is a Bellissimával»»

Az ünnepi fények a karácsonyi...

Égnek már a karácsonyi fények az Arena Plazában»»