Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. április 15.

Fiatalodj meg 7 perc alatt!

A hollywoodi sztárok körében is népszerű ADONIA márka termékei végre megérkeztek Európába is!

Az ATHENA 7 MINUTE LIFT nevű ránctalanító krémmel 7 perc alatt megfiatalodhatsz! A kellemes illatú készítmény felkenését követően 10 órára kisimítja a bőrt és akár 10 évvel fiatalabb külsőt biztosít használójának. Jelentősen csökkenti a látható szem alatti karikákat, valamint szarkalábakat, így a bőr sokkal simábbnak, feszesebbnek, fiatalabbnak tűnik. Ezzel a minden bőrtípusra alkalmas, biztonságos, kíméletes és hatékony megoldással a pattanások, bőrirritáció, illetve a bőr általános megjelenése is javítható.

A termék smink alatt, vagy fölött egyaránt alkalmazható, azonban az olaj bázisú alapozók csökkenthetik a hatását. A legjobb eredmény az ATHENA 7 MINUTE LIFT krém és kiváló minőségű ásványi alapú sminkek együttes használatával érhető el. Az ATHENA 7 MINUTE LIFT krém a természet kincsestárát felhasználva, modern tudományos ismeretekkel ötvözve segít fiatalságunk megtartásában, köszönhetően a mintegy 20 féle tradícionális görög növényi kivonatnak és olajnak, amelyeket tartalmaz.

A jelentős antioxidáns hatású, a bőrön vízhez hasonló gyorsassággal felszívódó Camelia oleifera levél kivonattól kezdve a gyulladáscsökkentő havasi gyopáron át, a puhító, lágyító hatással bíró szezámmag kivonat mellett, a bőrbarát avocado olajjal gazdagítva, az olajok királyáig, a jázmin olajig, az ATHENA 7 MINUTE LIFT a természet erejét közvetíti számunkra. A krém illatát a narancs-grapefuit-citrom aroma mellett, a damaszkuszi rózsa határozza meg.

Az ADONIA termékeket nem tesztelik állatokon, valamint nem tartalmaznak állati eredetű összetevőt sem. Az ATHENA 7 MINUTE LIFT megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak, és nem tartalmaz parabént. A független német DERMATEST kutatóintézet bőrgyógyászati vizsgálatai során az ATHENA 7 MINUTE LIFT és STEMULIFT készítmények is kiváló eredményeket értek el (azonosító: Dermatest 7/3013).

Ez az öregedésgátló forradalmi készítmény az arizonai Scottsdale-ben székelő ADONIA ORGANICS vállalat terméke. A kozmetikumok területén szerzett több mint egy évtizedes tapasztalatnak, valamint sokéves kutatásnak és fejlesztésnek köszönhetően az ADONIA ORGANICS exkluzív és újító szemléletű kozmetikai és wellness termékeket kínál.  

A termékek megvásárolhatóak a www.adonia.hu oldalon!


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Katy Perry új illata

Sokaknál ott lesz a kívánságlistán.»»

The Budapest Feeling

Fotósorozat a Szputnyik shoptól»»

Ünnepi csillogás és gondoskod...

Egészségtől fénylő hajkoronát ígérnek az új SATINIQUE új termékei!»»

Karácsony - a bőrnek is jár!

Tápláló Dove tusfürdővel és testápolóval a bőrödnek is köszönd meg egész évi munkáját!»»

Ragyogó karácsony tündöklő ha...

Szép haj karácsonyi készülődés közben is a Bellissimával»»

Az ünnepi fények a karácsonyi...

Égnek már a karácsonyi fények az Arena Plazában»»