Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. június 15.

Delacier x Vikman Anna

Domokos Dóra és Vikman Anna - két fiatal, ambíciózus tehetség, akik már most saját márkájuk egy éves születésnapját ünnepelhetik. A születésnapot pedig nem is akármilyen meglepetéssel ünneplik: fesztiválkollekciójuk debütálásával!

A tervezők tavaly végeztek a Modart Művészeti- és Divatiskola tervező szakán, majd diplomamunkájukkal nem is tétlenkedve elindították saját márkájukat. Az egykori csoporttársak egy év után úgy érezték eljött az ideje a két márka együttműködésének egy fesztiválkollekció keretében. 

A fesztiválkollekciójukat és a két márka egy éves születésnapját a Telepen ünnepelték, minket pedig egy bohókás image videóval is megleptek!

Delacier

Domokos Dóra ékszerkollekciója merőben eltér az eddig megszokott Delacier stílustól: a Festival Edition főszereplői a dinamikus színek és geometrikus formák. Az előbbi kollekcióhoz képest az acélváz megjelenése is teljesen megváltozott: az ékszerek különböző, határozott színben úszkálnak. A kollekció darabjai négy árnyalatban kaphatóak: rubinvörös, éjkék, sceniczöld és vérnarancs. Nektek melyik szín jön be a legjobban?

Azonban a formák terén is újdonságnak számítanak a Delacier legújabb ékszerei: az eddig lekerekített formákat, szabályos kivágásokkal tarkított darabokat az egymáshoz puzzleszerűen illő darabok váltották fel. Bohókás és játékos ékszerek egy kalandos nyár tökéletes kiegészítői! Delacier-re fel!

Vikman Anna womenswear

Vikman Anna kollekciója is hatalmas lendülettel és meglepetéssel vár minket: a márka szakít az eddigi megszokott luxus  hangulattal és megmutatja, a fesztiválok terén is elfér a Vikman Anna womenswear. A sokoldalúság így körbelengi a darabokat, amik pedig lezser sikket kölcsönöznek viselőjének. A sportosabb alkatok számára van X hátú felső, de asszimetrikus és pántnélkülieket is találhatunk érdekesebbnél érdekesebb alsó részekkel.

A tervezőnő inspirációforrása az utca művészete és a régi, szakadt plakátok voltak- ezek a felületek gyönyörűen köszönnek vissza a ruhákon. A kollekciót a kontrasztok alkotják: az anyagok és a színek terén is megtalálható ez a kettősség, a darabokon pedig az éjszakai élet fényei, egy igazi fesztiválos nyüzsgő nyári este tükröződik vissza. Vikman Anna kollekciója is igazi feszt trend!

A születésnap fotói
Fotó: Bohus Márton és Vikman András
A kampány fotók
Fotó: Deák Eve
Stylist: Terzin Anna
Haj: Varga Zoltán
Smink: Kredits Enikő
Modell: Aliz (Face)

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Tollakkal és bőrökkel ékesíte...

Fink Evelin kiegészítő-kollekciója megérkezett!»»

Támogasd Te is az éhező gyere...

Az AMNESIA segít ebben»»

Újévi fogadalmunk betartható:...

Fogyás otthon, kín, műtét, gyógyszer és éhezés nélkül – Forever Slim kavitációs géppel»»

Ordinary people by wonderLAB

Valós világ keveredése a groteszkkel a wonderLAB képsorozatában»»

Teszteltük a Newa ránctalanít...

Melyik nő számára ne lenne vonzó az ígéret, hogy tartósan lefelezheti ráncait? Ráadásul saját otthonában, egy orvo...»»

A pasztell az új fekete!

Little black dress helyett little pastel dress»»