Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 

Gellért, a divat strandja - döntő

Az idei nyarat is a Gellért, a divat strandja! című divattervezői pályázat és annak ünnepélyes eredményhirdetése zárta. 

Idén a 60-as, 70-es évek fürdőruha divatját kellett inspirációjul használni a 2-3 darabos strandkollekció megtervezése során. Ha azt gondolnánk, ez nem túl izgalmas, tévedünk. A pályázók munkái széles skálán mozogtak, nem igazán láttunk egymásra akár csak hasonlító kollekciókat sem. Ez részben köszönhető annak, hogy a kortárs divat egyre inkább ezerarcú, és a feladat része volt, hogy a mai korba kellett átültetni a darabokat, de tény az is, hogy ez a két évtized sem volt unalmas a vonalvezetést tekintve sem. A szakmai zsűrinek nem volt könnyű dolga, hiszen igazán kreatív, tetszetős mini kollekciók születtek, amelyek a külső medence fölé épített kifutón lejtettek végig a formás modelleken. A zsűri különdíját végül Sztancs Ágnes kapta, míg a második helyett Holczmann Anita Fruzsina volt, az első pedig Gaskó Nikolett. 

Kiegészítő fashion show programként az LBL brand 2014-es SS beachwear capsule kollekcióit láthatta az esemény közönsége.

Várjuk a következő évi kiírást, hiszen a verseny egyre nagyobb érdeklődésre tart számot, egyre több a jelentkező. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt a Sonia Produkciós Kft szakmai együttműködésével hagyományt tudott teremteni egy olyan eseménnyel, amely egyszerre van jelen a múltban és a jelenben. Bízunk abban, hogy a nem is olyan távoli 80-90-es évek hangulata is hamarosan újragondolásra kerül.


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»