Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Csókolj duplán Weiler festményen és pólón!

A Design Hét keretei között október 9-én nyílt meg Weiler Péter Kiss***Kiss*** című kiállítása, ahol bemutatták a festőművész által megálmodott, Dorkoval közös pólókollekcióját is. Weiler festmények a falon a NOMURI-ban láthatók, a Weiler pólók pedig bárkin, aki megvásárolja Weiler Limited Edition by Dorko kollekció bármely darabját. 

 

Weiler Péter hordható képeket készített

 

Weiler Péter húsz éve állít ki folyamatosan Budapest különböző helyszínein és galériáiban. Színes és figuratív képei egyedi hangulatot teremtenek, a hétköznapok kimerevített pillanataiban az élet szépségén túl annak banalitására is ráismerhetünk. Műveiből mosoly és humor sugárzik. A Dorkoval való együttműködésben a festő egyik régi álma is teljesült, végre tényleg hordhatóvá válnak műalkotásai. A Weiler pólókollekcióban visszaköszönnek az alkotó védjegyei, az egyedi hangulatú szituációk, színek és arcok.

 

„A hordható képek gondolata, valójában mindig is benne volt a munkámban. Szinte a legtöbb kiállításomra készítettem limitált mennyiségű saját tervezésű trikót. A leglimitáltabb mennyiség az volt, amiből csak 1 darab készült, és én hordtam a megnyitón. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy a DORKO felkért, hogy tervezzek egy pólókollekciót. Régi álmom teljesült, és most végre profi szakemberek által gondozva kerülnek majd a Playersroom üzleteibe. Ígérem, ha szembe jössz velem az egyik pólómban, kapsz egy nagy ölelést!”

 

A Kiss*** Kiss***című kiállítással a tervező a csókot szeretné ünnepelni

 

"Ha egy párt látunk csókolózni, néha nem merünk odanézni. Nem akarunk tolakodóak lenni, csak félszemmel kísérjük, hogy mi történik. Egy picit mindenkinek gyorsabban ver a pulzusa. A csók ott van mindenütt, lehet hosszú és rövid, diszkrét és vad, valódi és virtuális… millió formája és pillanata van, amit szeretnék ezzel a képsorozattal meglesni. A drámától az örömig, a csók fizikai mozdulata ugyanaz, de néha a háttér alakítja a jelentését. És van, hogy a mozdulat kiszámíthatatlan, mert a csók a gondolatban, egy játékban vagy egy SMS-ben jelenik csak meg… Szóval ünnepeljük együtt a csókot, színes és pörgős képekkel! Gyorsabb pulzus, és tágabb pupilla a kívánt mellékhatás." - mondta Weiler Péter a Kiss***Kiss*** cím kiállítás képei kapcsán.

 

A márka régóta felvállalt célja, hogy összekösse a művészetet a divattal, a művészeket a hétköznapi emberekkel.

 

A Dorko tervezőinek munkáira az egyediség jellemző, figyelemfelkeltő, érdekes alkotásaik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Olyan művészeket kérnek fel a kreatív tervezésre, akik kitűnnek a tömegből, akik meg merik mutatni a gondolatvilágukat, véleményt alkotnak és formálnak. Tervezőiket összehozzák azzal a közönséggel, akik a művészetükkel azonosulni tudnak, és ezt öltözködésükkel ki is merik fejezni. A cél, hogy az emberek élő kiállításként vigyék a tehetséges magyar művészek alkotásait.

 

A Weiler Limited Edition by Dorko  termékek a Playersroom webshopban, ill. a Playersroom kiemelt üzleteiben (Mammut, Westend, Aréna) érhetőek el.

 

Ünnepeljük, hordjuk és műveljük a csókot!

 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Katy Perry új illata

Sokaknál ott lesz a kívánságlistán.»»

The Budapest Feeling

Fotósorozat a Szputnyik shoptól»»

Ünnepi csillogás és gondoskod...

Egészségtől fénylő hajkoronát ígérnek az új SATINIQUE új termékei!»»

Karácsony - a bőrnek is jár!

Tápláló Dove tusfürdővel és testápolóval a bőrödnek is köszönd meg egész évi munkáját!»»

Ragyogó karácsony tündöklő ha...

Szép haj karácsonyi készülődés közben is a Bellissimával»»

Az ünnepi fények a karácsonyi...

Égnek már a karácsonyi fények az Arena Plazában»»