Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Csak azt tedd a bőrödre, amit meg is ennél!


Egy kozmetikai termék csak akkor képvisel magas minőséget, ha egészségügyi kockázata minimális. Erre pedig a legjobb garancia, ha az adott kozmetikai termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, melyek kémiai kezelésen egyáltalán nem, vagy csak a legszükségesebb mértékben esnek át. „Csak azt tegyük a bőrünkre, amit meg is ennénk!” – ez lett annak az új magyar kozmetikai termékcsaládnak a szlogenje, mely a világ első ehető kozmetikuma. A nemrég piacra került Coconutoil Cosmetics készítményei kizárólag organikus, ehető, valamint GMO, azaz génmanipuláció-mentes összetevőket tartalmaznak, így kapták meg a NaTrue minősítést.


A kókuszolaj rendkívül sok pozitív hatással rendelkezik, miközben emésztésünkre, szívünkre, immunrendszerünkre is rendkívül jótékonyan hat, bőrápolásra és hajápolásra is kitűnően alkalmazható. A fejlesztők személyesen voltak jelen a kókuszültetvény és a feldolgozó üzem kiválasztásánál, ez is garancia arra, hogy valóban ehető alapanyagokból készülnek termékeik.
A Coconutoil Cosmetics golyós deo gyakorlatilag alig tartalmaz mást, mint kókuszolajat, kevés szódabikarbóna, ehető emulgeálószer és E-vitamin egészíti ki, valamint természetes eredetű illatanyag, hiszen a natúr változat mellett levendulás és argánolajas változata is kapható. Összetevői nem zárják el a pórusokat, hosszantartó antibakteriális védelmet nyújtanak, semlegesítik a nem kívánt testszagot, és megkötik a verejték egy részét. A deo használójának kellemes illatot biztosít. Mivel GMO, azaz génmanipuláció-mentes összetevőket tartalmaz, így kapta meg a NaTrue minősítést. A csomagolás is környezetbarát, hiszen újrahasznosított, FSC kartont, alumínium és üveg tégelyeket használnak, a hagyományos, teljes műanyagból készült elemeket pedig PLA, azaz növényi bázisú műanyagra cserélték.






A deo-család mellett ajakbalzsam található még az újdonságok sorában: ez a Lip Balm is túlnyomórészt kókuszolajat (70% felett), továbbá méhviaszt, kakaóvajat, sheavajat, csekély mennyiségben steviát, E-vitamint, ezeken túl pedig természetes eredetű illatanyagot tartalmaz. Ápolja, védi és hidratálja a bőrt és szintén csak organikus, ehető anyagokból áll, előállítása során kémiai feldolgozás nem történt. Természetes összetevői gyengéden, de hatékonyan ápolják a cserepes ajkakat. Naturális alapanyagai részlegesen csökkenthetik az UV sugárzás káros hatásait. Kiszerelésénél és állagánál fogva, nem csak az ajak ápolására alkalmas, hanem minden érzékeny és kiszáradt bőrfelületen tökéletesen hatékony.


A Coconutoil Cosmetics termékei már kaphatók. A magyar fejlesztők remélik, hogy hamarosan ehető kozmetikumaikkal nem csak Magyarországot, de más nemzetközi piacokat is meghódítanak majd.

www.coconutoilcosmetics.com
www.facebook.com/coconutoilcosmetics


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»