Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. október 29.

NON+ a divatfanoknak

A külföldön méltán népszerű kapszulakollekciókat a divatbarátok rendszerint villámgyorsan felvásárolják. Ilyen limitált szériás kollekcióval rukkolt most elő Kiss Sarolta, a NON+ tervezője is, aki Farkas Anna (anagraphic) tervezőgrafikussal dolgozott együtt. A Design Héten debütált darabokban a divat rajongói igazi csemegére lelhetnek!

„Régi vágyam volt, hogy egy vendéggrafikus tervezzen mintákat a NON+ ruhákra, és a végeredményt elnézve, Farkas Anna személyében a legtökéletesebb tervezőre leltem” – mesélte Kiss Sarolta. A soron következő, 2014/2015-ös őszi-téli NON+ kollekció a „You are the creator” szlogennel készült. Ez volt az a mottó, amelynek mentén a tervezésnek Farkas Anna nekilátott: „A mottóból indultam ki, ennek a vizuális megfogalmazását próbáltam megjeleníteni az öltözékeken. Izgalmas feladat volt Saci ruháihoz tervezni, nagy kihívást jelentett, hogy a roppant letisztult vonalú ruhákhoz úgy adjon pluszt a grafikám, hogy ne változtassa meg a stílusukat.”

A mottó You szavából az „Y” betűt dolgozta át Anna úgy, hogy abból egy szívet tervezett. Ebből a jelből született meg a sugarakkal és lángokkal díszített embléma, és ennek egy részletének sokszorosításával kelt életre a ruhákon is megjelenő terülőminta. A mintákat egy különleges fekete festékkel, szitanyomással vitték fel a szintén fekete textilre. A grafika öt különböző fazonon valósult meg, melyekből 10-10 darab készült, így a számozott, és a grafikus által szignózott termékek garantáltan a hazai divat páratlan darabjai.

Persze nincsen kapszulakollekció különleges csomagolás nélkül. Az exkluzív dobozok, címkék és egyéb kellékek is Farkas Anna munkái. Az egyszerű minta ellenpontozásául a gyűjtemény egyedi csomagolása és címkéje nagyon buja és dús virágmintákkal díszített.

A virágok rajongói örülhetnek, mert az egyedi ruhák csomagolásán található virágokat akár a bőrükön is viselhetik: a projekthez kapcsolódó motívumok bekerültek a TATZ design tetoválás kínálatába is.

A Design Héten megrendezett eseményhez catering is készült, amit Bede Anna a Vegasztrománia szerzője jegyzett. Az ételek színeiben visszaköszönt a csomagolás vibráló színpalettája, a „You are the creator” mottóhoz híven pedig mindenki maga állíthatta össze salátáját a Bede Anna által felsorakoztatott alapanyagokból.

 A kapszulakollekció csak a NON+ FLAGSHIP STORE-ban (1076 Budapest, Madách Imre út 10.) érhető el.

FashionTime


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«12131415161718»

Kiírták az idei Gellért, a di...

A nagy sikerű Gellért, a divat strandja! elnevezésű divatpályázat idén is várja a kreatív résztvevőket!»»

A Nő négyszer

Rólad írtam most. A Nőről, akinek néha fáj a múlt egy-egy mondata, talán egy egész szakasza, aki keresi azt, ami egy...»»

30 üzlet mozgósítva

Nagyszabású átalakítás az Arena Plazában»»

Lupita, az év nője

Lupita Nyong'o hivatalosan is a világ legszebb nője!»»

Dora Abodi és Lindsay Lohan

Lindsay Lohan Dora Abodiban feszít a Kode Magazine címlapján!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Azt már említettük, hogy bejárásunk is volt a backstage-be?»»