Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. október 29.

Tökéletes smink egy mozdulattal: alapozó és púder 2 in 1

Reggelente plusz 5 perc alvás, vagy egy csésze frissen főzött kávé aranyat ér. Az extra percek viszont sokszor a smink rovására mennek. Az alapozó felvitele nagy körültekintést igényel, hiszen ha nem dolgozzuk el megfelelően, könnyen foltos, természetellenes lehet a végeredmény. Ráadásul ezután még púderrel is fixálni kell, ha azt szeretnénk, hogy a sminkünk egész nap tartson.

Az ARTISTRY™ púderalapozójának segítségével ezeket egy lépésben, akár útközben is elvégezhetjük! A praktikus kompaktot bedobhatjuk a táskánkba, így a reggel elkészített make-up bármikor könnyen felfrissíthető.

Az ARTISTRY EXACT FIT Púderalapozó finom összetételének köszönhetően észrevehetetlenül simul a bőrbe. Hála a különleges összetevőknek, mint a tahiti gyöngyök és az optikai prizmák, arcbőrünk összképe azonnal egységesebbé válik, a bőrhibák, a tág pórusok és a sötét foltok láthatósága csökken, a matt hatás pedig hosszan tart. Ráadásul az SPF 20 védelmet nyújt a káros UVA/UVB PA+++ sugarakkal szemben is.

Használata egyszerű, a púder a könnyűtől a teljes fedésig nagyon jól építhető a kompakt aljában megbújó különleges applikátornak köszönhetően. A bársonyos oldalát használva könnyű-közepes, a szivacsos oldallal pedig maximális fedést lehet elérni.

A bőrgyógyászatilag tesztelt, illatmentes és olajmentes termék 8 árnyalatban kapható. Mostantól nincs kifogás, hogy nem volt időnk sminkelni, a makulátlan arcbőr tényleg secperc alatt megvan!

FashionTime


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»