Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. november 14.

Az egyediség a divatban is menő

Keleti Andi és Rákóczi Feri budapesti körútja során mutatta be az exkluzív belvárosi üzlet új kollekcióját, amelynek legfőbb célja, hogy bebizonyítsák, nem kell behódolni a tömegdivatnak, bármikor lehetünk stílusosak. A Marianna Boutique arcai Budapest legszebb utcáin végigvonulva prezentálták a szezon legtrendibb szettjeit, a sportostól egészen az elegánsig.

Keleti Andi és Rákóczi Feri rendhagyó módon, Budapest utcáin mutatta be az idei év legstílusosabb öltözékeit, amelyet Schaller Marianna, a Marianna Boutique tulajdonosa állított össze, hogy bizonyítsa, stílusosak bármikor lehetünk, akár téli városi sétáról, akár az év végi ünnepekről legyen szó.

„Számomra nagyon fontos, hogy minden alkalomra megfelelően öltözzek fel. Marianna ruhái egytől egyig nagyon sokszínűek és egyediek, ezért is imádom őket. A kedvenc darabom a mostani fotózáson a Chanel steppelt kabátka volt, ami egyszerre elegáns és izgalmas, de a púderrózsaszín ceruzaszoknya is szerelem volt első látásra”- mondta a táncművész, Keleti Andrea, akinek megjelenése mindig kifogástalan.

Az ünnepek közeledtével mindenki keresi az alkalomhoz illő ruhadarabokat, de a hétköznapokban is fontos, hogy személyiségünkhöz passzoló öltözéket viseljünk. Ismét teret hódit a hölgyeknél a szoknya, amivel a nőiességüket tudják még jobban hangsúlyozni. A férfiak esetében a zakó remek választás, hiszen reggeltől estig hordható. Az elegáns vagy éppen sportos összhatást a kiegészítők és a hozzá választott ing határozza meg.

„Szerintem fontos lenne, hogy a férfiak merjenek bátrabban öltözködni és megmutatni stílusérzéküket, amit könnyedén extravagánssá, mégis kifinomulttá tehetnek, akár egy mellénnyel, sállal vagy élénk színek használatával” – nyilatkozta a műsorvezető, akinek divattervező felesége mindig segít megtalálni a legmegfelelőbb darabokat.


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»