Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. december 18.

Újévi fogadalmunk betartható: alakformálás célzottan és kényelmesen

Újévi fogadalmat tenni könnyű. Betartani már kevésbé, pláne, ha az a célunk, hogy lefogyjunk. Sok nehézséggel járhatott eddig az alakformálás: kínzó fogyókúrák, fájdalmas kezelések, radikális beavatkozások, kemény edzéssorozatok, megbízhatatlan pirulák, és persze rövid távú eredmények. 2015-ben viszont ez már máshogy lesz - újévi fogadalmunkhoz könnyen tarthatjuk magunkat a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékkel!

A fogyás sanyargató velejáróinak búcsút mondhatunk: nem kell könyörtelen diétákat folytatnunk, kétes eredetű gyógyszereket szednünk, kés alá feküdnünk, és végeláthatatlan edzőtermi látogatásokat sem tennünk. Dekoltázsunk sem fog leapadni, hiszen mostantól tudunk célzottan, csak a problémás területekről fogyni: a Forever Slim  készülékkel a kozmetikákban óriási sikerrel alkalmazott ultrahangos, kavitációs zsírbontó kezeléseket saját otthonunkban, magunknak végezhetjük el. A Forever Slim gép diszkrét és egyben egyszerű megoldás; bármikor bevethetjük, amikor otthon időnk akad rá. Szalon színvonalú, hatékony alakformálást biztosít, mégsem kell többet költenünk rá, mint egy fogyasztó bérletre a kozmetikában.

Míg mi otthon pihenünk, a fogyasztó készülék dolgozik helyettünk: működése során 40.000 Hz frekvenciájú, fókuszált ultrahanghullám buborékokat hoz létre, ezzel pedig vákuumot képez a zsírsejtek közötti térben. A zsírsejtek így egyszerűen kipukkannak, és a bennük tárolt zsír ezután a nyirokáramba kerül, onnan pedig a természetes anyagcserével távozik a testünkből – éhezés nélkül. A fogyás és méregtelenítés folyamatát bőséges folyadékfogyasztással, nyirokmasszázzsal és egy kis testmozgással gyorsíthatjuk fel. Fogyásunkat megbízható készüléknek köszönhetjük: a Forever Slim ISO 13485 Medical Class minősítéssel, szakértő orvosi háttérrel rendelkezik.

A Forever Slim készülék sikere abban rejlik, hogy a zsírsejtek méretének csökkentése helyett a kavitációval végleg eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről. Ezzel megakadályozza a későbbi visszahízást, azaz a jojó-szindrómát! Mivel a gép helyi zsírbontást végez, testünknek pontosan azon a területén fogyaszt, ahol használjuk. Könnyen eltüntethetjük ezáltal a zavaró zsírpárnákat a combról, hasról, fenékről, karról, csípőről és hátról, mégis elkerülhetjük a mellméret csökkenését vagy az arcbőr megnyúlását, amelyek a hagyományos, sporttal és diétázással elért fogyások gyakori velejárói. Ez a módszer - a koplalással ellentétben - az izomtömeget nem csökkenti, tehát a körméret-csökkenés kizárólag a zsírvesztésnek köszönhető!

FashionTime

Forrás: http://www.vitaminsziget.com/


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»