Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2014. december 4. 

Katy Perry új illata a Killer Queen’s Royal Revolution

"Illatot viselni olyan érzés, mintha valami láthatatlan, pazar páncélt öltenénk magunkra. A Royal Revolution illattal arra szeretném bíztatni a nőket, hogy éljenek saját törvényeik szerint,  vállalják fel szépségüket, legyenek magabiztosak. Mindezek olyan titkos fegyert adnak a kezükbe, amivel minden akadályt legyőzhetnek." Katy Perry

Katy Perry nem elsöpri a szabályokat, hanem ő maga alkotja őket. Az ő zabolázatlan művészi vízióiból épül fel az új illat.

Egy illat, ami annyira gyönyörű és merész, amilyen királyi és felkavaró. A Killer Queen a királyi forradalom vezérének született. A győzelem illata!

 

Az illat

A Firmenich parfümház parfümőre,  Pierre Negrin tervezte a Royal Revolution-t, ezt a csábító, ellenállhatatlanul virágos, már első érzetre is rabulejtő illatot. A bájos fejillatban pink frézia bontja szirmait, melyet vörös gránátalma nektár cseppjei édesítenek meg, azonnal elbűvölve érzékeinket. A szívillatban szantál egyensúlyoz tiszta narancsvirággal és bársonyos jázminnal, a gyengéd virágos jegyeket misztikus kökény koronázza meg. A felejthetetlen alapillatban szexi pézsma és kifinomult vanília orchidea gondoskodik az illat tartósságáról,

A kökénynek a sötét középkorban mágikus varázserőt tulajdonítottak, az akkori hit  szerint áthatolhatatlan védelmet biztosított a gonosz varázslatok ellen. A misztikus kökény a nőies szépséget és a vad lázadást szimbolizálja, ahogy szúrós tüskéi és ébenfekete kérge megvédik törékeny, fehér kis virágait.

Fejillat: rózsaszín frézia, gránátalma

Szívillat: szantálfa, narancsvirág, jázmin szirom

Alapillat: kökény, pézsma, vanília orchidea

Az üveg

A szépség, erő és lendület inspirálta ezt az varázslatos, sokszögű, megannyi zafírkék árnyalatban szikrázó üveget.  A fémes-metáll színű kupakot királyi páncél ihlette, szimbolizálja Katy Perry rettenthetetlen bátorságát és címerét. 

 

 

  


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»