Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. január 27.

Haute Couture Fashion Week- harmadik nap

Mindig kíváncsian várom a divatheteket, érdekel, hogy a tervezők a tavalyi sikerükből, vagy épp bukásukból  hogyan tudnak kilépni és új útat formálni, képesek-e újra és újra megújúlni, főleg, ha már régóta a pályán vannak. Mindig a megújulást keresem a kollekcióban, amelyből most bőven kijutott nekünk. Szerintetek is? (A tavalyi divathéttel kapcsolatos emlékeiteket itt és itt tudjátok felfrissíteni.)

Annyi biztos, hogy lassan a Haute Couture Fashion Week végéhez érünk, aminek a harmadik napján olyan nagy nevet mutatták meg kreációikat, mint a Chanel, az Armani Privé és Alexandre Vauthier, akiket már is mutatunk!

Chanel

A kollekcióban a pasztell színek uralkodnak, de az intenzív piros is megtalálható, néhány darab pedig teljesen virágbaborult. Külön felhívnám a figyelmet a kifutó lélegzetelállító dekorációjára, nekem ez a kis dzsungel nagyon elnyerte a tetszésemet. A Chanel élén álló Karl Lagefeldtől mást, mint tökéletességet nem is várhattunk volna. A mi kedvencünk a  tüzesen izzó piros, virágokkal tűzdelt kreáció. Nektek melyik a kedvenc Chanel darabotok?

A teljes kollekciót itt tudjátok megnézni.

Giorgio Armani Privé

Az Armani Privé idei kollekciójában a bambusz motívum uralkodott, minden egyes kreációban valamilyen formában jelen volt, vagy a blézeren, vagy a kabát formájában, esetleg a ruha színében. A zöld mellett ugyanakkor az elegáns kék szín is tiszteletet parancsolva tűnt fel. Az Armani kifinomult darabjaiban idén is megtaláltuk azt a pluszt, ami egy kollekciót igazán kiemel a többi közül. "A világban, ahol a divat egy szempillantás alatt változik, jó néha emlékeztetni magunkat, hogy az igazi galmour soha sem megy ki a divatból." (Francesca Burns)

A teljes kollekciót itt tudjátok megnézni.

Alexandre Vauthier

Alexandre Vauthier idén a dark vonalat képviselte: gyönyörű zöld bőr szoknyák; fekete, kivágásokkal tarkított felsők, estélyik vonultak fel. A kollekció második részében pedig a szofisztikáltabb darabok is szerepet kaptak, de még mindig rockos hangulattal fűszerezett vagány szetteket láthattunk. Nektek melyik a kedvenc kreációtok a Vauthier kollekcióból?

A teljes kollekciót itt tudjátok megnézni.

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»