Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2015. február 7.

Puma és MCQ újra együtt!


2015 február, ’15 tavaszán a PUMA és McQ újra feltámasztja kapcsolatát egy második szezon erejéig, összefonva a PUMA teljesítménybeli szakértelmét McQ divatörökségével. Építve a debütáló kollekcióra, ez a szezon McQ szélsőséges, urbánus érzését vegyíti a PUMA klasszikus sziluettjeivel és újakkal, a sportot mint fő referenciát használva.


Össze nem illő színek és metál textúrák díszítik a hagyományos PUMA cipőtervezést, a technikai háló találkozik a prémium bőrrel és váratlan, a sötétben világító részletekkel. A színpaletta az 1950-es évek Formica színeit idézi, élénk és ütköző színek modern és friss csavarral.


Az aktualizált teljesítmény inspirálta Run Midst, az új nubuck háló, kiemelve ezüstös metálfóliával és a lézerezett fluor narancs színű bőr mind kulcsfontosságú elemei a ’15-ös McQ szériának Mind a Rush Mid Low és Mid T újraértelmeződtek Alexander McQueen kiterjedt archívumán keresztül, az ikonikus abroncs minta mind két stílusra jellemző és életre kelti McQ lázadás és spontaneitás iránt való érzékét.


A női ruházat újfent a PUMA történelmi archívumaihoz nyúl vissza, beleértve a Leap Lo visszatérését, egy elegáns kombinációja a sportnak és divatnak, modern aspektust adva egy nagyon technikai kinézettel és élőre mutató tervezéssel. Felfrissítve a rács jellegű panelekkel és neutrális szürkékkel mélységet és árnyékot kapnak a darabok. A Move Femme Lo kulcsfontosságú sziluettje a férfi kollekciónak, érdekes metál fólia elemeire épít, amit a termál takarók ihlettek és a gazdag olasz bőr.


Az izgalmas unió új kezdetet vesz ebben a szezonban és felfedezi, felhasználja a két márka egyedi DNS-ét, igazi evolúciója egy történelmi partnerségnek.


Február 7-től megtalálható a prémium globális kereskedők üzleteiben.


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»