Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2015. február 20.

Bújjunk madármintákba!

Dark Birds kollekcióval rukkolt elő a PRIESTON. A tervezőnő számára a fő inspirációt Alfred Hitchcock erős szőke karakterei nyújtották, illetve konkrét filmként a Madarak.

A kollekció egy másik, mélyebb jelentést is hordoz, hiszen a szabadság szimbólumaiként a madarak bátrabb viselkedésre ösztönöznek a divat terén, akár egy kis őrültséget is megengedve.A madármotívumok az egész kollekcióban jelen vannak nyomott minták és tollak által. A mintákhoz alapul szolgáló festmény a tervező, Nagy Noémi munkája. A csillogást a sok ezer, egyesével felvarrt Swarovski Elements kristály biztosítja.A kollekció outfitjeihez felhasznált anyagok közül a krokodilmintás nyomattal ellátott anyag, printelt Beverly és átlátszó háló a leggyakoribb, de az urbánus stílust képviselő, egyszerű pamut is helyt kapott a kollekcióban.


A fekete és fehér alapok könnyen viselhetővé teszik a darabokat, amelyek szabadon variálva formálhatók viselőjük egyéni stílusához. A türkiz és kék részletek visznek színt a kollekcióba. Nagy Noémi  egyébként 2013 tavaszán mutatta be első kollekcióját. Szezonról szezonra meglepi közönségét új darabjaival, amelyek első ránézésre ugyan különbözőek, de mégis magukon viselik a PRIESTON márka alapjegyeit. A tervezőnő munkáival már állandó résztvevőnek számít a bécsi divathéten, illetve tavaly szeptemberben Londonban is láthatta a nagyközönség. 2015 februárjában a New Yorki divathét alatt megrendezett Nolcha Fashion Weeken tette közszemlére a Dark Birds kollekciót.

FashionTime

Fotók: PRIESTON


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»