Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2015. március 7.

Daalarna - ahol az álmok évente egyszer valóra válnak

2015. március 6-án a Milleniáris felé sietve kopogtunk magassarkú cipellőinkben: a Daalarna ma mutatja be a legújabb kollekcióját először Magyarországon!

Az est házigazdája Tatár Csilla volt, aki egy gyönyörű Daalarna kisestélyiben konferálta fel a 70 darabból álló Pearls kollekciót. A modellek Vágó Réka magassarkú cipőket viseltek, - meg is látszott a minőség a kifutón, mindegyik modell stabilan vonult végig a hosszú-hosszú kifutón - a hajakat pedig Hajas László és csapata készítette.

Az est legnagyobb részében pedig a gyönyörű kreációk beszéltek a tervező helyett, -  Benes Anita szavaival élve- a 19. századi elegancia és az igazgyöngy nyelvén. A kollekciót több részre lehetett felosztani. Legelőször az egyszerre vad, mégis visszafogott, zölden fénylő anyagból felépülő "fejezet" vett le minket a lábunkról, majd a hófehér csipke-álom.

A harmadik "felvonás" főszereplője a halvány tűz szín volt, a negyedik blokkban pedig a meseszép ombre kreációk és a merész vonalvezetések uralkodtak.

Az est utolsó állomásaként pedig az igaz gyöngyök csillogtatták meg magukat. Volt itt minden, ami egy menyasszony vágya lehet: csipkéből készült ruha, a szegélynél gyöngysorral végigfuttatva, nagy szatén-, vagy még nagyobb tüllös szoknya. Az egyik kedvencem mégis a kollekció utolsó darabja volt, a finom vonalú, virágmintás selyem estélyi. Benes Anita idén is igazán odatette magát, gyönyörű estélyiket álmodott meg!

A kollekció összegzéseként tehát kijelenthetjük, hogy ez tényleg az az esemény, ahol minden évben valóra válnak az álmok. Gyönyörűek voltak a kreációk! Úgy érzem, hogy az összes jelenlévő nő már ki is választott magának minimum húsz tökéletes Daalarna ruhát, ugye Hölgyeim?

A teljes kollekciót itt tudod megnézni.

Fotó: Holecz Endre

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»