Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2015. március 10.

Tavaszdopping: 7+6 tipp a teljes megújuláshoz

Élénk színek, virágmezők, új szokások és pozitív gondolatok: a tavasszal együtt nemcsak a gardróbunk, a lelkünk is felfrissül. A legújabb trendek és a belső megújulás került terítékre a harmadik Arena Stílustitkok workshopon. A divatrajongóknak ezúttal Csizmadia Dóra pszichológus, Tóth Bori divattervező, Istenes Bence műsorvezető és Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere adtak tippeket a tavaszi lendülethez. Nézzük a legfontosabbakat!

 

Arena tippek lélekfrissítéshez 

           Öltöztessük fel otthonunkat is! Stílusos szettünkkel sokat dobhatunk a hangulatunkon. De otthonunkat is érdemes felöltöztetnünk, hogy teljes legyen a harmóniánk!

           Vigyük magunkkal a virágmezőket! Amellett, hogy szép dolgokkal kényeztetjük a szemünket, puha anyagokkal a bőrünket, gondoljunk orrunkra is. A virágillat vidámmá tesz!

           Fókuszáljunk újévi fogadalmainkra! A szilveszterkor tett ígéreteink beváltásában segítségünkre lesznek a tavaszi, megújulást serkentő hónapok!

           Itt az ideje az új szokásoknak! A tavasz lendületet ad, ilyenkor könnyebben tartjuk be a terveket és tesszük pezsdítőbbé a hétköznapokat!

           Gyomláljuk ki a negatív gondolatokat! A pozitív dolgokra fókuszáljunk! Naponta érdemes számba vennünk, tudatosítanunk az aznap megtörténteket - vegyük észre, ami jó!

           Ne várjunk arra, hogy kisüssön a nap! A tehetetlenség sosem vezet jóra. Ha könnyen találunk örömöt, akkor nem függünk másoktól sem.

           A testünk mi vagyunk. Nem tud levelet írni nekünk a testünk. Vegyük észre a jelzéseit még időben és változtassunk életvitelünkön, hogy egészségesek és boldogak lehessünk!

 

Arena tippek gardróbfrissítéshez

           Ruhánk színe lelkünk színe is. Öltözékünk színe a lelkiállapotunkról is képet ad. Elő a vidám színekkel!

           A visszafogott pasztell, a harsány és a kontrasztok. Púderes árnyalatok, neonszínek és feltűnő ellentétek harmóniája – ezek a rendre visszatérő irányzatok.

           „A pasztell én vagyok”. A visszafogott, halvány árnyalatokkal könnyebb azonosulni, mint a rikító színekkel, bátran használjuk őket idén tavasszal is!

           A fekete elegáns és univerzális. A fekete szín nem egyenlő a gyásszal: mindenhez és mindenkihez passzol, megjelenésünket elegánssá teszi.

           Monokróm változatosság. A fekete-fehér ezerarcú és mindig trendi! Nemcsak pöttyökben, geometriai minták széles tárházában is jól mutat.

            A trendek nem mindenhatóak! A trendek sematikusak, ismétlődőek és szerteágazóak, nem egyformán érvényesek mindenkire. Alkalmazzuk azt, ami a legjobban passzol stílusunkhoz, alakunkhoz, személyiségünkhöz!


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»