Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2015. október 12. 

Megérkezett a Yamuna forradalmian új Renessence termékcsaládja

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete. Ezek a fő kulcsszavai a Yamuna új Renessence arcápoló termékcsaládjának, mely több fronton veszi fel a harcot az öregedés ellen.

A Yamuna számára mindig fontos volt az előremutató gondolkodás, az új technológiák megismerése, de emellett sosem feledkeztek meg a cég filozófiájáról, mely a hagyományok tiszteletén és a fenntartható fejlődés pillérein alapszik. Az új komplex ránctalanító család, a Renessence is ezen elvek mentén született. A tudományt, a biotechnológiát ötvözték a kutatók a tradicionális, natúr megoldásokkal. Így született meg ez az egyedülálló komponenseket tartalmazó termékcsalád, amely nem csak a Yamuna, hanem az egész magyar kozmetikai ipar reneszánszát, újjászületését is jelenti.

Hármas hatással a ráncok ellen

A krém alapja egy különleges, növényi olajokban (kókuszolaj, olíva olaj, shea vaj) gazdag „zöld báziskrém”, amely segít a hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe juttatni, így javítva a sejtek regeneráló, megújuló képességét. Az arcápolók két fő hatóanyaga a hyaluronsav és a különleges EGFaktor. Előbbi saját súlyának akár 1000-szeresét is képes megkötni nedvesség formájában, serkenti a szervezet természetes kollagén képződését és puhítja a bőrt. Az EGFaktor, más néven növekedési faktor pedig egy olyan természetesen előforduló fehérje, mely befolyásolja a sejtek növekedését és segít az egészséges bőrszerkezet fenntartásában is. Szerepe van az öregedési folyamatok lassításában és a kollagénszintézis serkentésében is.

Ragyogó, feszes, ránctalan bőr

A ráncmegelőzést nem lehet elég korán kezdeni, így ajánlott már a 25. életév betöltése után olyan termékeket használni, melyek hosszú távon védik arcunkat a ráncok megjelenésétől. Ilyenkor még a megelőzésen van a hangsúly. 30 éves kor felett a bőr elkezd veszíteni rugalmasságából, így ekkor már a kialakult ráncokat kell orvosolni. Különleges összetételének hála a Renessence arcápolók segítenek megelőzni a ráncok kialakulását, belülről serkentik a bőr természetes sejtmegújító képességét, védenek a káros környezeti hatásokkal szemben, halványítják a pigmentfoltokat, feszesítik, revitalizálják az arcbőrt.

Összetétele megfelel a hazai és a nemzetközi natúr bőrápolási trendeknek: nem tartalmaz kőolajszármazékot, parabént, paraffint, allergizáló illatanyagot és tartósítószert, valamint a Yamuna filozófiája szerint a termékeket állatokon sem tesztelték.

A Renessence termékcsalád megvásárolható:

 Yamuna márkabolt: 1055 Budapest, Szent István körút 1.

·     


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

Sikeresen debütált a Magyar D...

A Július 5-én 93. alkalommal rendezték meg a magyar lóversenysport legnagyobb eseményét, a Magyar Derbyt - ezúttal egy divatbemutatóval is kiegészült a program.»»

FashionTime on Facebook
«11121314151617»

Teszt: Isadora Color Correcti...

Egy paletta az összes bőrhibára»»

Vásárolj cukiságot és támogas...

www.freshka.hu/Minden eladott figura után 1000 Ft-ot a Taita Alapítvány segítségével Kenyába juttatnak el.»»

A NewSchool amikor old school...

Itt a JUREKKA legújabb kollekciója»»

Maximális hajápolás a vendége...

BC Hairtherapy a Schwarzkopftól»»

Feszt trendek

Már Te is tűkön ülve várod a fesztiválszezont? Mi is, éppen ezért fesztiválokhoz illő szetteket szedtünk össze Nekte...»»

A Cannes-i Filmfesztivál legj...

Kedvenc cuccaink Cannes-ból, a vörös szőnyegről - koppintani ér! »»