Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2015. nov. 28.

SCITEC NUTRITION flagship store a MOM Parkban

Többek között a 2016-os riói olimpiára készülő élsportolókkal és a fitnesz világ legjobbjaival nyitott meg a SCITEC NUTRITION új, minden eddiginél szebb és jobban felszerelt üzlete a MOM Park bevásárlóközpontban.

A csütörtök esti üzletmegnyitó-sajtótájékoztatót hatalmas érdeklődés övezte mind a sajtó, mind a szakma részéről.

A kvalifikációs versenyfelkészülését szakította meg a megnyitó miatt többek között Nagy László kézilabdázó, Kiss Balázs birkózó, Zsivoczky-Farkas Györgyi többpróbázó atléta és Gór-Nagy Miklós vízilabdázó is, de jelen volt még Boczkó Gábor párbajtőrvívó, Tobai-Sike Renáta sportlövő, Molnár Péter kajakozó, Gádorfalvi Áron szörfversenyző, valamint Szirányi Bence jégkorongozó is.

A megnyitóval együtt ünnepelhettük többek között Salamon Dia és Csuhai János fitnesz bajnokokat, akik novemberben nyertek világbajnokságot, Békefi Brigittát, aki ugyanezen a világbajnokságon ötödik helyezést ért el, valamint Toldi Zsuzsit, aki BodyPower Pro és Arnold Classic Europe győztes is.

A Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatójaként a Scitec Nutrition kiemelt figyelmet fordít az olimpiára készülő sportolók egészséges és minél hatékonyabb felkészülésére. A Magyar Olimpiai Bizottsággal kötött megállapodás értelmében A SCITEC NUTRITION 2 éven keresztül biztosít táplálékkiegészítőket több mint 175 magyar olimpikon számára. A nemzetközi dopping laborban bevizsgált, a MOB és a MACS által elismert termékeket a sportolók minden hónapban házhoz szállítva kapják meg, szaktanácsadással és testösszetétel analízissel. A sportolók részéről hatalmas az érdeklődés, hiszen a kiváló minőség és a tisztaság garanciája rendkívül vonzó.

A megemelkedett igényekre reagálva a SCITEC NUTRITION élsportolói szaküzletet nyitott a MOB székháztól alig egy percnyire.  A MOM Parkban megnyíló új SCITEC NUTRITION szaküzletben minden eddiginél nagyobb felkészültség és árukészlet áll a versenyzők és a nagyközönség szolgálatában. Exkluzív környezet, 70 négyzetméteres eladótér, több mint 1000 árucikk, testösszetétel mérés, szaktanácsadás, kóstolási lehetőségek – mindezt az élsport igényeire optimalizálva.

Fektess a testedbe!

A fitnesz és a sport táplálékkiegészítés fontos gazdasági tényező, akár fogyasztói-, akár üzleti szemszögből figyeljük. Mára nemcsak a sportos megjelenés, de annak ízléses kihangsúlyozása is fontos tényező a társadalmi és a gazdasági életben. Nem véletlen, hogy az ágazat virágzik: a piacvezető cégek is évről-évre jelentős növekedést könyvelhetnek el, a beruházások pedig a kiszolgáló iparágakat is felfelé húzzák.

A 25-40 év közötti, keresőképes férfiak és nők körében robbanásszerűen hódít a fitnesz és a hobbi testépítés. A jó testalkat mára nem egyszerűen karcsúságot, hanem megfelelő testösszetételt és átlagosnál erőteljesebb izomzatot kódol mind a férfiak, mind a nők körében. A filmipar és a média sokat tett azért, hogy a megfelelő izomzat és a társadalmi elismertség szoros kapcsoltsági viszonyba kerüljenek. Ahol a vonzó testalkat, ott az önbizalom. Ahol a sportos rátermettség, ott a kezdeményezés és a társadalmi elismertség. És ahol rátermett, magabiztos és vonzó fiatalok vannak, ott megjelenik az üzlet.

Tény, hogy az Egyesült Államokban hozzávetőleg minden második ember szed valamilyen táplálékkiegészítőt. Nem titok, hogy a nagyvállalatok HR gyakorlatában egyre nyilvánvalóbb előnyben vannak a fiatal, sportos és vonzó munkára pályázók. Ismert jelenség, hogy egy üzleti találkozó során az első 20 másodpercben kialakul egyfajta személyes szimpátia, vagy az üzlet többnyire nem jön létre. Ne csodálkozzunk, hogy egymás után nyílnak az amerikai gépparkot felsorakoztató, 0-24 –ig nyitva tartó, cirka 2-500 milliós beruházásból felépülő fitnesz termek, ahol késő éjjel is tucatnyian gyúrnak egy sikeresebb, versenyképesebb fenotípusért.

A sport táplálékkiegészítés alaposan a látómezőbe került. Nem múlik el hónap úgy, hogy valamilyen izmos test és valamilyen fehérje készítmény ne kerüljön szemünk elé egy óriásplakáton. A tápkieg ipar a nemzetközi nagytőke és a professzionális sport management fontos célpontjává vált. A fenti folyamat egyik legjelentősebb képviselője a SCITEC NUTRITION cégóriás, mely Európa egyik legnagyobb táplálékkiegészítő gyártója és értékesítője. A Magyar Olimpiai Bizottság hivatalosan is felkérte a SCITEC NUTRITION-t, hogy álljon a hazai élsport mögé és 2 éven keresztül lássa el a Magyar Olimpiai Csapatot bevizsgált és garantáltan tiszta táplálék kiegészítőkkel.

Az iparág széleskörű elismertségének egyik szemrevaló példája a budai oldal elegáns üzleti központjában, a MOM Parkban novemberben megnyílt prémium kategóriás SCITEC NUTRITION VITAMIN ÉS FITNESS SZAKÜZLET. Az elegáns környezetben, hatalmas alapterületen közel 1200 termékcikk közül válogathatnak az érdeklődők. Az új szaküzlet elsősorban az élsportolók és az igényes közönség igényeire összpontosít. Mindez tükröződik a látványban, a minőségben, a kiszolgálásban, a műszerezettségben és a szakmai háttérben. Az új beruházás kitűnően példázza azt a bizalmat és elismerést, melyet a befektetői tőke mutat a hazai táplálékkiegészítő piac irányába.

Forrás: sajtóközlemény


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»