Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009.június 18.

Idén ősszel Jimmy Choo luxust és ragyogást hoz a H&M-be


Úgy tűnik nincs megállás a H&M-nél. Matthew Williamson után a Londonban élő és tervező Jimmy Choo kápráztatja el ismét a divatrajongókat.


Pompa, luxus, Hollywood, vörös szőnyeg, sztárkavalkád. Jimmy Choo életét és munkásságát a felsoroltak jól jellemzik.
Idén ősszel a brit luxuskiegészítő-márka, hozza el nemzetközi hírű pompáját, és mutatja be sokak által csodált cipőit és táskáit a világ kb. 200 kiválasztott H&M üzletében, ahol a termékek november 14-től lesznek kaphatók. Ez az első alkalom, hogy a H&M egy kiegészítő márkával működik együtt, és a kollaboráció megünneplése céljából a Jimmy Choo egy, a H&M számára készített, a kiegészítőkhöz illő női ruhakollekció megtervezésével terjeszti ki tervezői skáláját. További izgalmas hír, hogy az együttműködés keretében bemutatásra kerül egy cipőkből, táskákból és kiegészítőkből álló férfi kollekció is.
Jimmy Choo, egyedi, kézi készítésű női cipőivel lett világhírű, aki első cipőjét még 11 évesen készítette el, és akit napjainkban a londoni University of the Arts-on, professzor megszólítás illet meg.

Kész a kollekció- Megtisztelő volt számunkra a H&M-mel együttműködő divatóriások sorába lépni, és divatkövető, elegáns nők számára kollekciót tervezni, valamint néhány nagyszerű férfi terméket is elkészíteni - mondja Tamara Mellon, a Jimmy Choo alapítója és elnöke. - A Jimmy Choo egy kifinomult, modern, könnyen elérhető és ragyogásban gazdag kollekciót hoz majd a H&M-nek; olyan tökéletes bulis darabokat, amelyeket most megvehetsz, és éjszaka elkoptathatsz! Jimmy Choo cipői és táskái pompásak és szexisek, és a legegyszerűbb öltözékeket is azonnal stílussal ruházzák fel. A cég történetében egyedülálló módon inkább a ruhákat igazították a cipőkhöz és a táskákhoz, nem pedig fordítva. Nagy öröm számunkra, hogy kiváló minőségű, és világmárkájú cipőket és táskákat tudunk kínálni vásárlóinknak.


A Jimmy Choo márkanév mára a populáris kultúra részévé vált - ha azt mondjuk, Jimmy Choo, akkor mindenki tudja: cipőkről van szó. A Jimmy Choo cipők a hollywoodi vörös szőnyeg meghatározó szereplői, és az Oscar-díj átadók olyan kitüntetett színésznői viselték, mint például Cate Blanchett, Halle Berry és Hilary Swank és sokan mások. A női kollekció és a férfiaknak tervezett termékek révén a Jimmy Choo az éjszaka valódi ragyogását hozza el a H&M-hez.

Ízelítő a kollekcióból:Szabados Melinda

Forrás, fotó: hm.com


zsuzso 2009-06-19
Jó, nekem a másik kell :) Hol fogjuk megvenni??? :)
Pintyőke 2009-06-19
A zebramintás fehér-fekete szandál kell nekem!!!!:-))
Pati 2009-06-18
A sapkás modell állati. Azaz a ruha

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»