Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2012. február 22.

Hajtrend 2012 tavasz-nyár

Az idei hajtrend egyszerű megoldásokat és letisztult vonalvezetést kínál. Szolid elegancia köszön vissza a helyes kis kontyokban, könnyed lófarkakban és laza hullámokban. Top trendek a nemzetközi kifutókról.


1.)   Vizes hatású, csillogó haj

A sportolás, az aktív életvitel kedvelt témája volt a stylistoknak az idei trendek megálmodásakor, így sok a friss, üde, az egyjóedzésutáni frizura. Ha nem vagyunk nagy sportemberek, akkor a vizes hatású hajakról jusson eszünkbe a tengerpart, ahogy a pára benedvesíti a hajunkat (is). Vizes hatást többféle módon is elérhetünk, a nagy hajguruk viszont azt javasolják, hogy argán olajjal kenjük be a hajunkat: csillogó is lesz tőle és ráadásul erősíti a hajhagymákat.

Alberta FerrettiBCBG

2.)   Lófarok

Mivel ez az egyik legkellemesebb hajviselet a nyáron, természetesen idén sem hiányozhat a kifutóról. Ugyanúgy divatosak az alul, a tarkónál lazán összefogott lófarkak, mint azok, amelyek egészen magasan, de nem a fejbúbon vannak.

TemperleyDonna Karan

3.)   Városi hullámok

Ez a trend talán a legáltalánosabb, hiszen kevés macerát igényel. Alapos meg(át)szárítás után piciny waxszal vagy hajlakkal, kézzel tudod formázni a hajadat. Természetes, laza, egyszerű frizura. Tavaly nagyon divatos volt a középen elválasztott haj: idén sem rossz, de ha pont nem jó helyen van a forgód, akkor válaszd el a hajadat bal vagy jobb oldalon.

J-MendelChloé

4.)   Updo frizurák

Így nevezik azokat a frizurákat, amelyeknek a feltűzés az alapja. Idén ez lehet szigorú, szinte már kontyba forduló megoldás, de lehet összegereblyézett szénaboglya szerű, hullámcsatokkal feltűzött frizura is. A Chanel igazgyöngyöket – legalábbis arra hajazó gyöngyöket–, YSL fémes hajdíszeket tűzött a frizurába.

ChanelGucci

5.)   Nagy volumenű hajzuhatagok

Könnyed, elbűvölő, gazdag: csak néhány jelző, amivel leírható ez a trend, amely – leginkább a profi hajszárításnak köszönhetően – volument ad a hajnak, dússá teszi és szexivé. Elegáns, miközben nincs benne semmi erőltetett, megkomponált.

Anna SuiIsabel Marant

6.)   Hajfonatok

Az idei trendben a hajfonatok gyakorlatilag az egész hajtömeg befonását jelentik, teljesen szabadon hagyva a nyakat. Itt is lehet szigorú, minden hajszálat katonás rendbe terelő fonást készíteni, de lehet laza, nagyon tincsekkel játszó fonatokat készíteni.  

ValentinoAlexander McQueen

Kovács Marcella


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Égkék, friss smink a tavasz j...

Megérkezett az üde ARTISTRY Indigo Skies kollekció»»

Fiatalság újratöltve

Az Amway ARTISTRY YOUTH XTEND termékcsaládja segít megállítani az idő kerekét»»

L’école és VAGHEGGI kéz...

Olasz fitokozmetikai termékek a L'école üzletében»»

Tavaszváró körmök

Neon, metál vagy pasztell? Az idei szezonban mindegyikkel dögös lehetsz! »»

Pirosíts úgy, akár a profik!

A pirosító üde ragyogást kölcsönöz a bőrnek, de kérdés, hogy kinek milyen való?»»

Douglas Box of Beauty

Kukkants bele a Douglas februári szépségdobozába! »»