Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2012. március 15.

Sminktrend 2012 SS

Az idei sminktrendben az a jó, hogy kellőképpen disszonáns. Legyél introvertált vagy exrovertált: megtalálod azt a make-upot, amellyel harmóniát festhetsz az arcodra.  

Bizton állíthatjuk, hogy megérte részt vennünk a KREA szervezésében és Tombor Sarolta szakmai vezetése alatt megrendezett hétvégi workshopon, hiszen annak köszönhető, hogy rend lett a fejükben az idei sminktrendeket illetően. Ha lemaradtál róla, nem gond, itt összefoglaltuk a lényeget, de ha szeretnél részt venni a hamarosan induló alapfokú sminktanfolyamon, akkor 2012. március 20-ig tudsz jelentkezni rá (maga a tanfolyam 2012. március 24-én lesz). 

Természetesen natúr

A natúr sminket elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek hibátlan a bőrük, és az arcuk bármely részlete. Erre a trendre jellemző, hogy alapozó kerül az ajkakra is, míg az arc többi részére bőr közeli árnyalatok, matt high-lightok - és a hangsúly a szemöldökön van.

Alexander McQueenAlexandre Herchcovitch

FT tipp: MAC alapozó és púder

Bronzos monokróm

Az egy színharmóniára épülő sminkekben bátran kalandozhatsz az árnyalatok és mélységek között. Azokon a részeken, amelyeket hangsúlyozni szeretnél, bátran használj a bőr árnyalatától nagyban eltérő bronzot, míg a többi részen a homokszín és a sivatagi árnyalat lesz a jó választás. Az ajkadra magas fényű szájfény kerüljön.

L'Wren ScottDerek Lam

FT tipp: Rimmel 3-as szemhéjpúder

Colour power

Ahogy az outfitek is ezernyi pompás színben tündökölnek, úgy bátran kerülhet vibráló, neonos árnyalat az arcra is. Arra azért érdemes figyelni, hogy nem papagájnak készülsz reggelente, ezért azt javasoljuk, hogy ha a szemed hangsúlyos, akkor az arcpír és a rúzsod legyen visszafogottabb, illetve fordítva.

Vivenne WestwoodMartin Grant


FT tipp: ASTOR 5-ös szemhéjpúder

Back to 50-es évek

Választhatod azt, hogy nem cukorkaszínű kislánynak öltözöl és fested magad, hanem igazi dögnek – de szigorúan jó értelemben. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a vörös ajkak csakis akkor lehetnek előfutárok, ha a védelem hófehér, azaz nincsenek sárgás fogak, törtfehér tónusok. Idén a klasszikus vöröset inkább a narancsos árnyalatok váltják fel, és gyakran járnak szólóban: idén nem a pin up stílus a menő.

Temperley LondonRick Owens

FT tipp:  Lancome Rouge IN LOVE, 146 B,
Miss Coquelioot

Szofisztikált vs. punk rockos

A 60-as évek kedvelt stíluseleme, a kecses tusvonal is reneszánszát éli, elsősorban fekete színben. Aki már használt tust, pontosan tudja, hogy mennyire meg lehet változtatni a tekintetet egy vékonyabb/vastagabb, rövidebb/hosszabb tusvonallal. Nagyon nem mindegy, hogy mi a célunk: tágítani a tekintetet, vagy valamiért minél kisebbnek láttatni a szemünket.

Jean Paul GaultierBadgley Mischka 

Applikációk

Nem egy tervező nyúlt idén az applikációkhoz, amelyek közül az arany és az ezüst színűek aratták a legnagyobb sikert. Nem kizárt, hogy a kozmetikai márkák előrukkolnak egy-két egyszerűbb – akár öntapadós – applikációval, amikkel a farsangi szezont, vagy az arra legérdemesebb bulikat fel lehet majd dobni. 

FendiFendi

Kovács Marcella


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Égkék, friss smink a tavasz j...

Megérkezett az üde ARTISTRY Indigo Skies kollekció»»

Fiatalság újratöltve

Az Amway ARTISTRY YOUTH XTEND termékcsaládja segít megállítani az idő kerekét»»

L’école és VAGHEGGI kéz...

Olasz fitokozmetikai termékek a L'école üzletében»»

Tavaszváró körmök

Neon, metál vagy pasztell? Az idei szezonban mindegyikkel dögös lehetsz! »»

Pirosíts úgy, akár a profik!

A pirosító üde ragyogást kölcsönöz a bőrnek, de kérdés, hogy kinek milyen való?»»

Douglas Box of Beauty

Kukkants bele a Douglas februári szépségdobozába! »»