Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. október 10.

 A stílus a helyesen sminkelt, jól arctornáztatott bőrrel kezdődik

 A stílus a szép bőrrel kezdődik címmel tartott workshopot az Arena Plaza, ahol Véger Fibi sztársminkessel és Bojtor Márta Arcvonal-arctornásszal tanulhattuk meg, hogyan sminkeljünk szépen és tartsuk feszesen arcizmainkat és -bőrünket. Érdekességekben, tippekben, praktikákban, elméletben és gyakorlatban volt részünk; és még egy kis ajándékban is!

A workshop egy kerekasztal-beszélgetéssel kezdődött, ahol a pláza képviselője, Voith Kinga mellett Lendvai Lilla stylist volt a házigazda, és Véger Fibi a múlt, a jelen, valamint a jövő sminkjeiről tartott előadást, Bojtor Márta pedig az Arcvonal arctornáról, illetve annak gyakorlatairól. 

Kiderült, mi mindent kentek magukra régen a nők: zsír és korom keverékével hangsúlyozták szemüket! Külön példákat láttunk továbbá a mai hétköznapi és a kifutókon látható sminkekre, illetve a 2014-es év make-up trendjeire. Megtudtuk így, mire számítsunk jövőre: natúrsminkek, és leszívott, kiszőkített szemöldök! A vörösre rúzsozott száj viszont továbbra is divat marad!

Bojtor Márta, az Arcvonal arctorna szabadalmaztatója pedig érdekes dolgokat tanított az arc karbantartásával kapcsolatban. Már ő maga is jól illusztrálja az arctorna sikerességét, amely rendszesen elvégezve, képzett tréner felügyeletével tényleg láthatóan fiatalabbá, frissebbé tudja varázsolni az arcot. És a tokát - ugyanis ha homlokunkat kezünkkel hátranyomjuk, már dolgoznak is a tokafeszesítő izmok. 

Az előadások után a sminksarkokba invitáltak minket, ahol nem volt más választásunk - és más vágyunk sem - minthogy hagyjuk magunkat kényeztetni... A Bobbi Brown, a Clinique, a Douglas, az Estée Lauder, a Frisör Klier, a L’Occitane, a Stenders, és The Body Shop, velük együtt a KREA iskola sminkesei mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat és szépek is legyünk. Kaptunk sminket, termékmintákat, bőr-, hajtanácsadást, kézmasszázst, és még egy kis ajándékcsomagot is. Naná, hogy jövünk majd a Stílustitkok workshop-sorozat következő kurzusára is!

FashionTime

Fotók: Double Decker


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Égkék, friss smink a tavasz j...

Megérkezett az üde ARTISTRY Indigo Skies kollekció»»

Fiatalság újratöltve

Az Amway ARTISTRY YOUTH XTEND termékcsaládja segít megállítani az idő kerekét»»

L’école és VAGHEGGI kéz...

Olasz fitokozmetikai termékek a L'école üzletében»»

Tavaszváró körmök

Neon, metál vagy pasztell? Az idei szezonban mindegyikkel dögös lehetsz! »»

Pirosíts úgy, akár a profik!

A pirosító üde ragyogást kölcsönöz a bőrnek, de kérdés, hogy kinek milyen való?»»

Douglas Box of Beauty

Kukkants bele a Douglas februári szépségdobozába! »»