Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2009. augusztus 30.

A korrektorok fajtái

A korrektorok sokféle kiszerelésben és állagban kaphatóak. A legelterjedtebbek a korrektorstiftek, de ezen kívül nagyon sokféle fedőkrém van forgalomban, hiszen a különböző hibákra más-más textúrájú korrektor szükséges. Most tehát lássuk a korrektorok összes fajtáját!

Korrektorstift

A korrektorstift nagyon tömör és jól fed, így képes a bőr nagyobb hibáit is tartósan eltüntetni. Például a pattanások elfedésére használatos. Az ilyesféle bőrhibák esetében ajánlott gyógyító hatású, olajmentes korrektorstiftet alkalmazni, amelyben a fertőtlenítő hatóanyagok kezelik a bőrt és nem irritálják. Ha a szem körüli területen használnánk a korrektorstiftet, akkor legyünk óvatosak és nagyonTubusos korrektor jól dolgozzuk el.

Tubusos korrektor

A tubusos korrektor nem olyan tömör állagú, mint az előbb említett korrektorstift, emiatt a szem alatti kényes bőrfelületre is nyugodtan és könnyedén használható. A tubusos fajta nem hangsúlyozza ki a ráncokat, ezért az idősebb bőrre is alkalmazható.

Szivacsos végű korrektor

Ennek a fajta korrektornak a végén eSzivacsos végű korrektorgy szivacsos applikátor van. Ezzel a véggel könnyedén és gyorsan felvihető a bőrre a lágy korrektor. Helyes használat esetén egyenletes fedés a végeredmény. Jól takaró és hosszan fennmaradó korrektorfajtáról van szó, különösen azok az applikátoros korrektorok tartósak, amelyek felhelyezése után púderessé válnak.

Tégelyes korrektor

A tégelyes korrektor magától értetődő módon egy tégelyben helyezkedik el. Olyan jó fedést ad, mint a korrektorstift, de sokkal krémesebb az állaga a benne rejlő hidratáló alapanyagok miatt. Eme pozitív tulajdonságai miatt a sminkesek kedvence.

KorrektorceruzaKorrektorceruza

A korrektorceruzával mérete miatt csak kis felületen dolgozhatunk, ezért csak az apró bőrhibákra használatos, például hajszálereket fedhetünk be vele vagy az ajkunk egyeletlenségeit korrigálhatjuk vele.

Színes korrektorok

Ezek a korrektorok színezettek, méghozzá azért, hogy tökéletesen eltüntessék a bőr színeltéréseit. A zölddel színezett korrektor jótékonyan semlegesíti a bőr pirosságát, a levendulaszínű pedig felüdíti a sápadt bőrt. Keverjük az alapozóba és így tegyük fel.

Kató Iringó

Fotók: beautybay.com,
getprice.com.au,
inmykit.com,
kaboodle.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«45678910»

Rimmel London újdonságok

Légy része a szempilla-forradalomnak!»»

Party-smink pillanatok alatt

Az Eye Rock – Nail Rock tetoválások számtalan kreatív lehetőséget nyújtanak.»»

Életre kelt művészet a smink ...

Veled is előfordul, hogy néha összekevered a dadaizmust a kubizmussal?»»

CATRICE 2012 tavasz/nyár

Színtiszta inspiráció»»

Rapidoceutical - Bye-bye ránc...

Azonnali hatás a szép a bőrért»»

Laserceutical - Hámlasztás, f...

Kényeztesd a bőröd, éjjel-nappal!»»