Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. december 6.

Megérkezett a Mikulás!

Piros ruha, nagy szakáll, öv és egy óriási táska. Íme a tökéletes Mikulás ruha receptje. Eljött a Mikulás nap és hamarosan itt a Karácsony is. Az ünnepek elengedhetetlen kelléke a ruha. Ha igazán eredeti akarsz lenni, bújj azonnal jelmezbe és legyél te a mókamester. Mikulás nap alkalmából, íme néhány változat a merészebb olvasóinknak.


A klasszikus darab

Kevésbé ismert, hogy a Mikulás eredetileg nem a mindenki által szeretett piros ruhás, pozsgás arcú, kedves öregember volt. Helyette egy ördögalkatú, rémisztő, fekete személy járt házról-házra és ajándékozott vagy büntetett, ha kellett. Aztán a jóságos Mikulás jött és győzött. Így ma már fel sem merül senkiben, hogy a klasszikus Mikulás ruha ne piros legyen. Fontos kiegészítő a hosszú, fehér szakáll, a csizma, az öv, a sapka és a nagy puttony, amit semmi esetre sem szabad elfelejteni. Természetesen, ha igazán hitelesek akarunk lenni, akkor a szemüveg sem maradhat el.


Vicces és egyedi stílus

A tradícióktól eltérő, modern darabok között találjuk a kék színű ruhát, a szörny maszkot vagy a hegyes sapkát is. A lényeg, minél meghökkentőbb, feltünőbb és mulatságosabb légy. Ha igazán nagy ricsajt akarsz csapni, akkor feltétlenül be kell szerezned egy hatalmas csengőt.


Gyerekeknek

A kicsiknek igazán jól áll bármilyen jelmez. A választás a legnehezebb. A legkisebbeknek édes, pici Mikulás szett ajánlott, míg a nagyobbak akár Hóembernek is beöltözhetnek. A kislányoknak a szoknyás változat lesz a kedvencük, míg a fiúk Mikulás-manóként is jól mutatnak majd.


Házi kedvenceknek

A Mikulás ruha alól a házi kedvencek sem lehetnek kivételek. Ezek a szettek nemcsak jól mutatnak, hanem a téli zimankóban melegítenek is. Az már más kérdés, hogy a Mikulás sapka meddig marad a helyén.

 

18 éven felülieknek

Férfiak kedvence, vágyálma a szexi Mikulás-lány. A választék talán ebben a legnagyobb. Mély dekoltázs, kivillanó popsi, különleges combfix és egy kis piros szín. Itt ez a nyerő.


Szlopóczki Janka

Forrás: wondercostumes.co,
buycostumes.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Always on: beige

A bézs télen is ugyanolyan divat, mint nyáron volt!»»

Élénk színek télre

Újra itt a neon!»»

A kepp 2009 telén

Kabátszerű, de ujj nélküli köpeny. Ez a kepp.»»

Nyolcvanas évek

Széles vállak, bőr derékövek, párducminta, vibráló színek - a nyolcvanas évek ismét hódít!»»

Lila

A lila egy jó ideje már a legdivatosabb színek közé tartozik.»»

Kesztyűmánia

Úgy vagyunk a kesztyűkkel, mint Gombóc Artúr a csokoládéval: minden formában és színben szeretjük!»»