Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. december 25.

Ünneplőben karácsonykor

Trendi ruhák az ünnepekre. Mindenki már lázasan készülődik karácsonyra, a szeretet ünnepére. A sok előkészület után itt van a szenteste és az ünnepi napok. A szépen feldíszített fa látványa, az ajándékok a fa alatt, és egy fenséges vacsora szinte megköveteli, hogy öltözékünkkel is megtiszteljük az alkalmat, s egymást, hisz sok helyen csak ekkor gyűlik össze a nagy család. Ehhez adunk néhány ötletet, melyek segíthetnek a megfelelő ruha kiválasztásában.

Bársony

Az idei trendnek megfelelően hódít a nagyon is télies bársony. A meleg, lágyfényű textúra elegáns viselet, a fekete szín az örök eleganciát képviseli, ezt Chloé és Max Azria ruháinál láthatjuk. Akár hosszú ruha, akár overall, akár barokkos, mint D&G kreációja, minden formában hihetetlenül öltöztet. Ehhez mindenképpen finom ékszereket válasszunk, ne vonja el a figyelmet a nemes kelméről.

ChloéD & GBCBG Max Azria

Szőrme

A szőrme díszítés is divatos a télen, nagyon látványos lehet kiegészítésként a ruhákon. A szőrme kabátként dekoratív hatású, ám természetesen a műszőrme is nagyon kelendő. Egy szép ruhát kiegészít és megkoronáz egy jól megválasztott kabát, mely a téli hidegben hasznos ruhadarab. A szín lehet sötét, mint Lanvin és  Salvatore Ferragamo öltözékénél, de a hófehér is látványos.

LanvinSalvatore FerragamoLanvin

Metálfény

A metálfény nagyon meghódította a kifutókat, az ezüst, a bronz, az arany és egyéb árnyalatok a trendi nő ruhatárából kerülnek elő. Oscar de la Renta, Badgley Mischka, BCBG Max Azria is kreált ilyen ruhákat. Nagyon látványos, ha hajtásokkal, redőkkel díszített a ruha. Persze vigyázzunk, ha a ruha fémes, a kiegészítőkkel legyünk óvatosak. A sötét színek szépen kiemelik a kontrasztokat. A ruhát emeljük ki, a táska, cipő keretezze a látványt.

Oscar de la RentaBadgley MischkaBCBG Max Azria

Piros

A piros az idei téli trend egyik favoritja, lehet bársony, szatén, maxi és térdig érő. A vállpántos és a zártabb variációk is a karácsonyi hangulatot emelik, feketével kiemelve nagyon ünnepi viselet. Ez az a szín, mely kifejezetten illik ez alkalomhoz. Gaspard Yurkievich és Fendi szép ruhái szépen képviselik az alkalmi jelleget.

FendiGaspard YurkievichGaspard Yurkievich

A kiegészítők megválasztásánál legyünk körültekintőek, egyszerűbb ruhához viselhetünk látványos cipőt, de az ékszerrel is feldobhatunk egy szimpla öltözéket. Akármelyik variációt is választjuk, mindenféleképp a karácsonyi ünnephez illően öltözhetünk e tippek segítségével. S ha magunkat is díszbe öltöztetjük a lelkünkön kívül, a külső és a belső ragyogás még szebbé tesz bennünket.

Ungor Tímea

 

Fotó: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Extrém nyakláncok

A nyáron megszeretett hatalmas nyakláncok a hűvösebb napokon is maradnak.»»

Trendi bokacsizmák

A 2009/2010-es őszi-téli szezonban a bokacsizma is nagyon divatos viselet.»»

Kabátok télre

Izgalmas színek és számtalan forma jellemzi az idei kabáttrendet.»»

Az idei kötött trend

Az idei télen szinte mindegy is, hogy mit viselünk, csak legyen hatalmas, meleg és kötött.»»

Glam'Rock

Szegecsek, bőr, fekete: a vagány nők ismertetőjegyei.»»

Pihe-puha nyakbavaló

A kámzsa az idei őszi-téli szezonban a legforróbb kiegészítő.»»