Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. december 31.

Szilveszteri partiruhák

Végre itt van az igazi partiszezon, amikor a kint tomboló téli hideg ellenére csodás kis ruhákba bújhatunk és csillogó kiegészítőkkel díszíthetjük szilveszteri szettünket.

Idén azonban ne csak a kiegészítőink legyenek csillogóak, hanem a ruhánk is. Ebben a szezonban megengedett, sőt, kötelező a csillogás. Metálfényű darabokkal nem foghatunk mellé, de az arany szín se szorult háttérbe. A képeken látható két Gucci szett szinte minden idei trendet tömörít. A kötelező csillogó flitterek mellett a deréköv, a széles vállak, a tunikaszerű fazon, a fekete szín és a fényes leggins az, ami az ide partiruhákhoz szorosan hozzátartozik. Azt mondják, szilveszterkor minden megengedett, de azért óvakodjunk a tetőtől talpig tartó csillogástól, ha ruhánk csillogó flitterekből áll, akkor válasszunk hozzá visszafogott kiegészítőket, mint például Stella McCartney modellje.

GucciStella  McCartneyGucci

Kis fekete

Idén télen a fényes ruhák mellett még mindig a fekete az abszolút kedvenc, így a kis fekete ruhát is nyugodtan bevethetjük. Dobjuk fel csillogó kiegészítőkkel vagy válasszunk eleve izgalmas, szokatlan darabot, mint például a Blumarine fodrokkal díszített ruhája. A félvállas megoldások és az A-vonalú fazonok is hódítanak, de a szegecsekkel díszített darabok is nagyon trendi megoldások idén. A Lanvin ruhája egy izgalmas példa, ahogy Stella McCartney csipkés darabja is, hiszen a téli szezon egyik nagy slágere a csipke. Itthon a H&M és a Zara üzleteiben találunk nagyon helyes, csipkével díszített kis feketéket.

Stella McCartneyBlumarine Lanvin

Egy kis plusz

A szilveszteri partiszettekhez hozzátartoznak a blézerek is, elsősorban fekete vagy flitteres darabokat ajánlanak a tervezők, így nem kell félni a zimankótól sem. A fényes kiegészítők mellett színes partiruhákat a téli trendek nem igazán ajánlanak, de ha nem vagyunk hívei a gótikus hangulatnak, akkor nyugodtan válasszunk színes selyem vagy bársony ruhákat, mondjuk lila, pink vagy zöld színben. És ne felejtsük el a tűsarkú mellett az idén ultratrendi harisnyát sem! Jó bulizást!

ArmaniBlumarineVersace

Dörnyei Marianna

Fotók: vogue.com,
red-carpetfashionaward.com


Mse 2009-12-31
Szívesen nyomnám a mai partit abban a Gucciban :) Itthon sztem nem lehet elég bátran és jól felöltözni, mert kinéznek, még a legpuccosabb helyekről is. Vagy, csa nekem vannak rossz tapasztalataim

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Extrém nyakláncok

A nyáron megszeretett hatalmas nyakláncok a hűvösebb napokon is maradnak.»»

Trendi bokacsizmák

A 2009/2010-es őszi-téli szezonban a bokacsizma is nagyon divatos viselet.»»

Kabátok télre

Izgalmas színek és számtalan forma jellemzi az idei kabáttrendet.»»

Az idei kötött trend

Az idei télen szinte mindegy is, hogy mit viselünk, csak legyen hatalmas, meleg és kötött.»»

Glam'Rock

Szegecsek, bőr, fekete: a vagány nők ismertetőjegyei.»»

Pihe-puha nyakbavaló

A kámzsa az idei őszi-téli szezonban a legforróbb kiegészítő.»»