Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. december 31.

Szilveszteri partiruhák

Végre itt van az igazi partiszezon, amikor a kint tomboló téli hideg ellenére csodás kis ruhákba bújhatunk és csillogó kiegészítőkkel díszíthetjük szilveszteri szettünket.

Idén azonban ne csak a kiegészítőink legyenek csillogóak, hanem a ruhánk is. Ebben a szezonban megengedett, sőt, kötelező a csillogás. Metálfényű darabokkal nem foghatunk mellé, de az arany szín se szorult háttérbe. A képeken látható két Gucci szett szinte minden idei trendet tömörít. A kötelező csillogó flitterek mellett a deréköv, a széles vállak, a tunikaszerű fazon, a fekete szín és a fényes leggins az, ami az ide partiruhákhoz szorosan hozzátartozik. Azt mondják, szilveszterkor minden megengedett, de azért óvakodjunk a tetőtől talpig tartó csillogástól, ha ruhánk csillogó flitterekből áll, akkor válasszunk hozzá visszafogott kiegészítőket, mint például Stella McCartney modellje.

GucciStella  McCartneyGucci

Kis fekete

Idén télen a fényes ruhák mellett még mindig a fekete az abszolút kedvenc, így a kis fekete ruhát is nyugodtan bevethetjük. Dobjuk fel csillogó kiegészítőkkel vagy válasszunk eleve izgalmas, szokatlan darabot, mint például a Blumarine fodrokkal díszített ruhája. A félvállas megoldások és az A-vonalú fazonok is hódítanak, de a szegecsekkel díszített darabok is nagyon trendi megoldások idén. A Lanvin ruhája egy izgalmas példa, ahogy Stella McCartney csipkés darabja is, hiszen a téli szezon egyik nagy slágere a csipke. Itthon a H&M és a Zara üzleteiben találunk nagyon helyes, csipkével díszített kis feketéket.

Stella McCartneyBlumarine Lanvin

Egy kis plusz

A szilveszteri partiszettekhez hozzátartoznak a blézerek is, elsősorban fekete vagy flitteres darabokat ajánlanak a tervezők, így nem kell félni a zimankótól sem. A fényes kiegészítők mellett színes partiruhákat a téli trendek nem igazán ajánlanak, de ha nem vagyunk hívei a gótikus hangulatnak, akkor nyugodtan válasszunk színes selyem vagy bársony ruhákat, mondjuk lila, pink vagy zöld színben. És ne felejtsük el a tűsarkú mellett az idén ultratrendi harisnyát sem! Jó bulizást!

ArmaniBlumarineVersace

Dörnyei Marianna

Fotók: vogue.com,
red-carpetfashionaward.com


Mse 2009-12-31
Szívesen nyomnám a mai partit abban a Gucciban :) Itthon sztem nem lehet elég bátran és jól felöltözni, mert kinéznek, még a legpuccosabb helyekről is. Vagy, csa nekem vannak rossz tapasztalataim

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Tweed és gyapjúszövetek

Időtálló minőség trendi szürkében.»»

Metallic trend

Fémes csillogás ragyogja be a 2009/2010-es őszi-téli szezont.»»

Sweater tunic

Tunikában is légy divatos!»»

Ocelot és társai

A 2009/2010-es őszi-téli trend egyik különlegessége az egzotikus állatminták alkalmazása a ruhákon.»»

Műszőrme

Idén télen ismét szőrmébe bújtatnak bennünket a tervezők.»»

Szedjük ráncba a ruháinkat!

A ráncolt és húzott ruhadarabok az őszi-téli szezonban nagyon stílusosak.»»