Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. január 4.

Vámpírlányok trendje

Twilight saga rajongók figyelem! Érdekel bennetek a Vámpírlányok szépségének titka? Thom McIntyre fodrásznak és Norma Hill-Patton sminkesnek hála most lehull a lepel, és kiderül, hogy a szépséges hősnők milyen trendeket követnek. Légy Te is Alice, Roselie vagy Esme. 

Esme

Dr. Cullen felesége, Esme a vámpírcsaládon belül az anyuka szerepét tölti be. Ennek megfelelően stílusa visszafogott, szépsége lenyűgöző. Elizabeth Reaser a Twigightban még parókát viselt, a New Moon-ra ezt már a múlté. Thom Esme hajának elkészítéséhez hajhabot használt, aztán szárazra fújta és frufruját oldalra fésülte. Míg az első részben a hajvégeket sütővassal csavarta be, addig a második részben egyenesített. Vajon melyik áll neki jobban? Ami biztos, a New Moon bemutatójára hullámokkal érkezett Elizabeth. Ami a sminket illeti, az első szabály: legyen hihetetlenül fehér az arcbőr, hisz a vámpírokban nem csergedezik egy csepp vér sem. Ehhez minden esetben jó minőségű, megfelelő alapozó kell, aminek használatát nem szabad elkapkodni. Az álltól a homlokig nem maradhat ki sehol. A végeredmény akkor jó, ha úgy nézel ki, mint egy szobor. A szoborból pedig a szem és szájfestésnek hála egy pillanat alatt vámpír lesz. Közepes méretű szemöldök, füstös, erőteljes kihúzott szemek, halvány barnás pirosító és rózsaszínű ajkak. Ez Esme trend receptje.

Esme CullenElizabeth Reaser

Rosalie

Az egyik legszebb vámpírlány a filmben elutasító és utálatos. Külső kinézete ennek mégis ellentmond: szőke haj, hosszú szempillák és csábos tekintet. Ez Roselie titka. McIntyre elmondása szerint az eredetileg barna fürtökkel rendelkező Nikki Reed a film forgatása alatt hihetetlen hosszú szőke parókát viselt. A haj elkészítését nedves állapotban kezdték, aztán hajcsavarokat helyeztek bele. A lágy hullámokat elfésülték és némi hajápoló szérumot fújtak rá. A sminkelés terén itt is fontos volt a fehérség elérése és a fekete szemek megrajzolása. A rózsaszín, kontúrokkal megrajzolt szájához kiválóan illik a szemceruzával alul felül kihúzott szem.

Rosalie CullenNikki Reed

Alice

A játékos, vidám Alice-t alig lehet megismerni az életben. Ashley Green színésznőt hosszú haja, buja fürtjei elegánssá és hihetetlenül szexissé teszik. Ezzel szemben a filmbeli Alice rövid, zselézett bubi frizurája nem sok komolyságot sugall. A haj elkészítésénél különösen fontos szerepe van a vágásnak. A többi lányhoz hasonlóan Alice is a fehér bőrrel, a fekete szemekkel és a lágy arcbőrrel éri el a tökéletes vámpír hatást. Telt ajkain a bézs szín pedig valóban jól mutat.

Alice CullenAshley Green

Ha kiszeretnéd próbálni, hogy neked melyik vámpírstílus áll a legjobban kattints ide.

Szlopóczki Janka

Forrás: instyle.com

Fotók: imdb.com


lili 2010-01-04
Jaj ez nagyon jó.

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Dandy Style

A férfias outfit a 2009/2010-es őszi-téli szezon nagyszerű témája.»»

Repülésre kódolva

A pilóta dzseki először a hetvenes években jött divatba.»»

Grafikus minták

A 2009/2010-es őszi-téli trend részét képezik a grafikai motívumok.»»

Újra tyúklábminta

Télen ismét hódítani fog a tyúklábminta, úgyhogy elővehetjük a tavaly beszerzett holmikat.»»

Pure Style

A 2009/2010-es őszi-téli szezonban a letisztult megjelenés egy formája a pure style.»»

Kézitáska

A szezon egyik újabb őrülete a kézitáska, ami számtalan fazonban, színben és anyagban hódít.»»